θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ο πραγματικός Δήμαρχος Κορυδαλλού.

Κανένα άρθρο του tenekedoupoli δεν έχει μπορέσει ποτέ να διαψευστεί.
EMAIL mirmigofolia@gmail.com
(Οποιαδήποτε σύμπτωση με την αλήθεια, δεν είναι καθόλου τυχαία, έχει να κάνει με πραγματικά πρόσωπα).

Γιατί κόπηκε ο κ. Κεδίκογλου από την φωτογραφία με τον Μελά;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του κυρίου Σγουρού, ο κύριος Κασιμάτης στηρίζει (ως έχει και κομματικό καθήκον) τον υποψήφιο περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ και είναι γεγονός ότι επί τούτου ουδέν "κομματικόν ατόπημα" υπέπεσε στην αντίληψη του blogger, ο κύριος Δήμαρχος υπηρετεί με συνέπεια τη δέσμευσή του.

Τι κάνει όμως ό αναφερόμενος και ως "πραγματικός Δήμαρχος" κύριος Γιάννης Μελάς;
Όπως -αντιθέτως- υπέπεσε αυτή τη φορά, στο πληροφοριακό πεδίο του tenekedoupoli, ο κύριος
Γιάννης Μελάς, όπως και ο γνωστός - θερμός υποστηρικτής του στην περιοχή κύριος Τάκης Κασκαμπάς, έχει λάβει καθαρή θέση και δράση υπέρ της εκλογής του κυρίου Δημαρά!

Αυτό, που το κάνουν και άλλοι τοπικοί υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται ότι τις επόμενες ώρες θα δημιουργήσει πρόσθετα προβλήματα στην τραυματισμένη ενότητα της δημοτικής παράταξης.
Ο κύριος
Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, υπεύθυνος του Τομ. Αυτοδιοίκησης της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ, φέρεται να γκρινιάζει ότι άλλος, "καθ' ύλη αρμόδιος" βαθμοφόρος της περιοχής που ασχολείται μόνο με την προσωπική εκλογή του, τον έχει αφήσει να βγάζει μόνος το φίδι από την τρύπα και ανέχεται την συμπεριφορά αυτή, προκειμένου να αποφύγει το κόστος.
Από την άλλη, ο κύριος
Γιώργος Μακρινός, Γρ/τέας Περιφερειακού οργάνου του ΠΑΣΟΚ, γίνεται διαρκώς δέκτης παραπόνων από υποψήφιους περιφερειακούς συμβουλους με τον κύριο Σγουρό, φαίνεται όμως, ότι δεν μπορεί να επιβάλει την πειθαρχία.
Βάσιμη υπόθεση: Ο κύριος Χρήστου, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με το ψηφοδέλτιο Σγουρού, για μια ακόμα φορά θα εισπράξει στην κάλπη το αποτελέσμα της διαίρεσης του μαγαζιού που τον στηρίζει. Άλλωστε το μαγαζί αυτό, έτσι έχει μάθει να κάνει.

Άλλα σχετικά

Δήλωση στήριξης Κασιμάτη στον κ Γιάννη Σγουρό.

Καλά ρε συ Ραγκούση πλάκα μας κάνετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: