θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Γιάννης Διάκος: Κακοβγαλμένη φωτοτυπία του κυρίου Χρήστου ο Κασιμάτης.


Ο κύριος Διάκος διάλεξε το tenekedoupoli για να στείλει το ηλεκτρονικό δελτίο του. (Παλιά καραβάνα και πονηρός ο κύριος Διάκος)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κορυδαλλός: 17-10-2010.

Κορυδαλλιώτισσες-Κορυδαλλιώτες,

Η σημερινή δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος που ανέλαβαν από την 1/1/2007 αποδείχτηκαν μια κακοβγαλμένη φωτοτυπία της προηγούμενης που διοικούσε από το 1994 έως το 2006. Αυτή τη τετραετία δεν έγινε κανένα σημαντικό έργο αυτής της δημοτικής αρχής παρότι υπερχρέωσε τρομερά σε βαθμό οικονομικής κατάρρευσης το Δήμο μας. Παράλληλα αντιλαμβάνομαι αλαζονικές συμπεριφορές διοικούντων δημοτικών συμβούλων που έχουν εκλεγεί για πρώτη φορά. Μη λησμονείται και το γεγονός ότι το 2006 τη στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. την είχε ο κ. Στέφανος Χρήστου με ανεξάρτητο τότε το κ. Κασιμάτη ενώ σ’ αυτές τις εκλογές στις 7 Νοεμβρίου 2010 την κυβερνητική στήριξη του κυβερνώντος κόμματος του ΠΑ.ΣΟ.Κ από τις 5 Σεπτεμβρίου την έχει ο συνδυασμός του νυν Δημάρχου κ. Σταύρου Κασιμάτη και σ’ αυτό το συνδυασμό καλείται ο λαός του Κορυδαλλού να επιδοκιμάσει ή όχι τη κυβερνητική πολιτική του μνημονίου.

Φίλες και φίλοι,

Με εγγύηση τη μακροχρόνια παρουσία μου ως δημοτικού συμβούλου από το 1990 στα 22 έτη μου, σας προσκαλώ να τολμήσουμε πραγματική αλλαγή πορείας και να απογειωθούμε στο μέλλον με τον ικανό να αντιμετωπίσει τις υπαρκτές και μελλοντικές δυσκολίες του νέας δομής λόγω Καλλικράτη του Δήμου μας έμπειρο στη Τοπική Αυτοδιοίκηση πιλότου-οικονομολόγου Κορυδαλλιώτη Βασίλη Βουγιουκλάκη.

Σ’ αυτές τις εκλογές δηλώνω παρόν με το συνδυασμό του αυριανού Δημάρχου Κορυδαλλού, Βασίλη Βουγιουκλάκη.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Γιάννης Στ. Διάκος

Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού


(Αφού δημοσιεύω δικαιούμαι και σχολίου)

Ο κύριος Διάκος είναι από εκείνους που έχουν την ευθύνη που φάγαμε τέσσερα χρόνια στημούρη τον Κασιμάτη, αφού με αυτήν τη γνωστή χειραψία τους τον έβγαλε Δήμαρχο και (Έδιωξαν μαζί την "καλοβαλμένη" φωτοτυπία και ήρθε η "κακοβγαλμένη".

Ας το κλείσω το ρημάδι μια φορά μπας και πάρω καμιά διαφήμιση να βγει ο επιούσιος. Μπααα τενεκές γεννήθηκα τενεκές θα ζήσω...



εδώ μια ανεπιθύμητη ανάρτηση για τους πρώην "κουμπάρους".
ΟΤΑΝ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: