θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Επιστρατεύει τη σοφία και την εμπειρία του κ. Ανδρέα Δασκαλάκη.



Φωτό: Όταν ο κ. Δασκαλάκης βραβεύσε τον κ. Δήμαρχο


Σε αυτή τη δύσκολη ώρα, πολλοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ μπορεί να μπερδευτούν αφού κυκλοφορούν δύο ψηφοδέλτια όπου κυριαρχεί το πράσινο χρώμα (ένα πράσινο σήμα η "πρώτη πόλη" του κ. Βουγιουκλάκη - που όμως στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία και ένα πράσινο - κόκκινο της 16χρονης πόλης, που είναι η μοναδική αυτόνομη κίνηση των δημοτικών εκλογών.
τα πορτοκαλί - σομόν χρώματα μπορεί να μπερδέψουν τους πράσινους ψηφοφόρους!

Είναι μια πανέξυπνη ενέργεια του Δημάρχου, αυτή την ώρα να επιστρατεύει τη σοφία και την εμπειρία του κυρίου Ανδρέα Δασκαλάκη.
Η συμμετοχή του πρώην Αντιδημάρχου στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Κασιμάτη τονίζει την ιδιαίτερη σημασία του χρίσματος ΠΑΣΟΚ, αφού ο κύριος Δασκαλάκης συμβολίζει για τον μέσο ΠΑΣΟΚτζή Κορυδαλλιώτη τις καλύτερες στιγμές του:
Τότε που όλοι μαζί εξέλεγαν τον Κώστα Λαλιώτη πρώτο βουλευτή της περιφέρειας, τότε που όλοι μαζί στήριζαν τον Άκη Τσοχατζόπουλο, (έχασαν αλλά καλά πέρασαν και με Σημίτη), τότε που όλοι μαζί διεκπεραίωναν πιστά ρόλο υποστηρικτή για τον πρώην Δήμαρχο κ. Στέφανο Χρήστου.

Πρώτα από όλα όμως, ο κυρ Ανδρέας, είναι ένας ευφυής άνθρωπος, που θα τον συμβουλεύει σωστά. Και έχει το σεβασμό όλων. Αν κατάφερνε ποτέ ο κ. Κασιμάτης να ξαναγίνει Δήμαρχος, το tenekedoupoli λαμβάνει το θάρρος να τον προτείνει για τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.



ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Μαύρο στους μαυρογυαλούρους.

Δήλωση στήριξης Κασιμάτη στον κ Γιάννη Σγουρό.

απουσίες...

Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.

Μυστικότης...

ΟΤΑΝ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: