θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Εδώ η καλή ανανέωση

(Οποιαδήποτε σύμπτωση με την αλήθεια, δεν είναι καθόλου τυχαία, έχει να κάνει με πραγματικά πρόσωπα).
Το δημοσίευμα, είναι ένα από πολλές δεκάδες παρόμοια, που εμφανίστηκαν από τις αρχές Σεπτεμβρίου, σε όλο τον τύπο του Πειραιά και διοχετεύονταν μεχρι πρόσφατα, με προφανή σκοπό να πείσει τους άσχετους ότι οι κύριοι Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, Γιώργος Βιδάλης και η κυρία Μαρία Νιώτη είναι νέα πρόσωπα, που θα φέρουν την Άνοιξη στα ψηφοδέλτια του κυρίου Κασιμάτη. Άλλα δημοσιεύματα, εμφανίστηκαν και με αρκετή σάλτσα, μεγάλους τίτλους κλπ, με τα ίδια ακριβώς ονόματα...

Όλοι γνωρίζουν ότι ο κύριος Γουρδομιχάλης, όποια ανανέωση ήταν να προσφέρει, την προσέφερε πριν από 20 χρόνια, -αν εκλεγεί άλλη μια φορά θα αρχίσει να αποκαλείται "ο σοφός του Δημοτικού Συμβουλίου". Επίσης, η κυρία Μαρία Νιώτη, τελικά δεν υπάρχει ως όνομα στο ψηφοδέλτιο, το οποίο παρουσίασε προχτές, (σε θλιβερά μικρή συγκέντρωση), ο κύριος Κασιμάτης.


Επίσης, ο τρίτος ανανεωτής, ο κύριος Γιώργος Βιδάλης, υπήρξε (υπήρξε???) συνεργάτης του Υπουργού κ. Κώστα Λαλιώτη, τα χρόνια της Ολυμπιάδας και -κατά μια ερμηνεία του άρθρου στο zimotirio-, διέθετε την δυνατότητα "παρεμβάσεων" και "εξυπηρετήσεων", των οποίων το πραγματικό όφελος ενδεχομένως να αμφισβητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: