θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Κορυδαλλός: Η σωστή ερώτηση δεν χρειάζεται σοφιστικέ απαντήσεις. Απλά, πείτε μας για τα λεφτά.
















Αυτή είναι η προχτεσινή ανάρτηση του βοηθητικού ιστολογίου "Κάθε πρωί ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ" (της Δημοτικής Κίνησης 16χρονη πόλη)


"Διαχειριστικός έλεγχος, πράξεις και έργα του Δήμου Κορυδαλλού."
  1. Δελτίο τύπου - ανοιχτή επιστολή Διάκου (στο tenekedoupoli)
  2. Στον εισαγγελέα ο κύριος Γεώργιος Χρήστου (όμορφος κόσμος)
  3. Υποβολή ένστασης ακύρωσης της απόφασης του 5ου θέματος στην ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου Κορυδαλλού στις 21/4/2010. (στο zimotirio)
  4. Κορυδαλλιώτικος κλοιός για την αδιαφάνεια (στο neagenia)

Αυτές οι παραπομπές, που συμπληρώνονται (εδώ) από τα ερωτήματα για το Νέο Δημαρχείο και την μεταφορά πόρων στην μισθοδοσία που αποτελεί φυσικά παράνομη πράξη, η οποία όταν επιβεβαιωθεί θα έχει πολύ σοβαρές συνέπειες...
Και το ερώτημα στο ΥΠΕΣ για την αδιαφανή διαδικασία των προσλήψεων εδώ

Αυτά προσδιορίζουν την πραγματική ατζέντα των σημερινών προβλημάτων και αδιεξόδων της σημερινής Διοίκησης του κυρίου Κασιμάτη και της παρέας του.
Η αποκάλυψη αυτών των γεγονότων, συμπέφτει με την δραματική εξέλιξη των οικονομικών της χώρας μας, που παλεύει να αποφύγει την ολική καταστροφή εξαιτίας των τυχοδιωκτικών συμπεριφορών που ακολούθησαν στο παρελθόν πολιτικές ηγεσίες εθνικού επιπέδου λειτουργώντας σε πλήρη σύμπνοια με μια μικρές ομάδες από κοινά λαμόγια σε κάθε περιφέρεια και σχεδόν κάθε τομέα άσκησης της Διοίκησης.

Η διερεύνηση από παρατάξεις της αντιπολίτευσης, από απλούς πολίτες και blogs, πραγματικών γεγονότων, όχι μόνο δεν αποτελεί "μικροψυχία" και "κουτσομπολιό", όπως προσπαθούν μερικοί να παρουσιάσουν, αλλά αποτελεί ουσία άσκησης κοινωνικού ελέγχου και απαίτηση διαφάνειας.

Για αυτό ξενίζει η συστηματική απόπειρα εδώ και έναν μήνα τουλάχιστο, από πλευράς Δημοτικής Αρχής (και δια κλακαδόρων ιστολογογράφων που εμφανίστηκαν πρόσφατα) να μεταφερθεί η ατζέντα σε μικρο-αντιπαραθέσεις κομπόστας, συγκινητικές ατμόσφαιρες Ισπανικών επιθέσεων, δραματικές απελευθερώσεις με την ευγενική συμμετοχή "καλών και ευαίσθητων αστυνομικών". Και ενώ αυτά συμβαίνουν, παράλληλα τα καινούρια ιστολόγια των νεο-προσληφθέντων bloggers του κυρίου Κασιμάτη, αναπτύσσουν τον πολιτικό χουλιγκανισμό της ανυπαρξίας απαντήσεων, με επιθέσεις και ειρωνείες στην αξιοπρεπέστατη κυρία Κυλάκου, στην απολύτως καθώς πρέπει κυρία Κατσάνου, στο αγωνιστικό και αποκαλυπτικό ιστολόγιο korydallos.blogspot

Ας το γράψω σε μια γλώσσα που δεν μπορούν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ούτε ο κύριος Κασιμάτης, ούτε τα βλακο-σοφιστικέ ιστολόγια του.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

Αυτή είναι η ατζέντα.

Φωτογραφία, από Τα νέα δωμάτια... στις φυλακές Κορυδαλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια: