θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ξυλοδαρμοί, μνημόσυνα, απεργίες στον Κορυδαλλό.

Κανένας φυσικά δεν διέψευσε το επεισόδιο ξυλοδαρμού που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα και αποκάλυψε το tenekedoupoli.
Πως να διαψεύσει, αφού βουίζει όλος ο Κορυδαλλός και το νέο έχει κυκλοφορήσει παντού, ενώ φήμες αναφέρουν και άλλο γεγονός με πολλά περιπολικά σε νυχτερινό επεισόδιο στην περιοχή κοντά στην κατοικία του Δημάρχου κυρίου Κασιμάτη (επιφυλλάσομαι να επιβεβαιώσω και επανέρχομαι).
Είναι πάντως εντυπωσιακό ότι εκτός από το tenekedoupoli, καμία τοπική - Πειραϊκή εφημερίδα δεν έγραψε λέξη. Άραγε δεν αποτελεί είδηση που πρέπει να μάθουν οι Κορυδαλλιώτες; κοιμούνται όρθιοι; ή μιά ακόμα φορά ο τοπικός τύπος συμβάλει ώστε να κρατηθούν γεγονότα σημαντικά στο σκοτάδι, αρκεί να εξυπηρετούνται οι ευνοούμενοι;
Το θύμα του επεισοδίου, όπως επιβεβαιώθηκε, είναι ο Αντιδήμαρχος επί των οικονομικών κ. Δημήτρης Χριστοφορίδης.



Απεργία από αύριο στο Δήμο Κορυδαλλού για τους απλήρωτους εργαζόμενους... Για τους οποίους, παρά τα διαρκή ερωτήματα της αντιπολίτευσης, καμία εξήγηση δεν δίνεται και καμία επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει.
Είναι αλήθεια ότι μόλις άκουσε συνυποψήφιος του κ. Κοσμίδη την μάζωξη στο καφενείο της Κουμπάκη είπε "καλά μνημόσυνο θα κάνει;".

(α) Μνημόσυνο εδώ

(β) Ετικέτες "z" (όλα τα ζαρζαβατικά του tenekedoupoli)

Δεν υπάρχουν σχόλια: