θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Καταγγελία Κατσάνου για το www.aftodioikisi.gr.

Καταγγελία στο Ε.Σ.Ρ. κατά του ιστότοπου http://www.aftodioikisi.gr


Η δημοτική παράταξη «Κορυδαλλός -16χρονη πόλη», του Δήμου Κορυδαλλού, καταγγέλλει τον ιστότοπο http://www.aftodioikisi.gr, για τη συνεχιζόμενη μη αναφορά του συνδυασμού μας, στην υποτιθέμενη αναλυτική παρουσίαση - ενημέρωση, που δημοσιεύει (και επαναδημοσιεύει) για τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Αναρωτιόμαστε, τι είδους δημοσιογραφία λειτουργούν οι συντάκτες της αναφερόμενης "ειδησεογραφικής" ιστοσελίδας, όταν μάλιστα, είναι βέβαιο, πως έχουν - και πολύ καλή- ενημερωση, αλλά εξακολουθούν, παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες μας, να αδιαφορούν πληροφορώντας ελλειπώς τους αναγνώστες τους.
Αναρωτιόμαστε, επειδή δεν είναι τυχαία η απουσία μας, από την ενημέρωση του συγκεκριμένου ιστοτοπου, ποιούς σκοπούς και ποιών εντολέων εξυπηρετεί;
Μήπως επειδή είμαστε η μοναδική γνήσια αυτόνομη παράταξη στην πόλη;
Μήπως επειδή είμαστε εκείνη η δύναμη πολιτών που καταγγέλει καθημερινά το διαρκές περιβαλλοντικό και οικονομικό σκάνδαλο των "παλιών λατομείων", με τα 18.000.000 ευρώ για αποζημιώσεις απαλλοτρίωσεων και την κερδοσκοπική λειτουργία των καταπατητών υπό την ανοχή του ευρύτερου κατεστημένου της περιοχής;
Μήπως επειδή είμαστε η μόνη δύναμη που αυτοδεσμεύεται στο πρόγραμμά της για μείωση 20% στα έξοδα διοικητικής λειτουργίας του Δήμου που αφορούν στις πάσης φύσεως αμοιβές και αποζημιώσεις των αιρετών και μετακλητών στελεχών;

Είμαστε υπερήφανοι που στηριχτήκαμε αποκλειστικά στις δυνάμεις μας, δεν είχαμε τη βοήθεια κανενός κόμματος, κανενός μηχανισμού, κανενός βουλευτή ή αφανούς χορηγού.


Μας οπλίζει με δύναμη η αγάπη και το πάθος για την πόλη μας, που πιστεύουμε ότι αποτελούν πολύ δυνατά εργαλεία δημιουργίας.
Σε κανέναν όμως δεν θα επιτρέψουμε με παράτυπες και αντιδεοντολογικές συμπεριφορές να βλάπτει τον ελπιδοφόρο μας αγώνα.


Καταγγέλουμε σήμερα την συγκεκριμένη ιστοσελίδα στο Ε.Σ.Ρ. και στο αρμόδιο Υπουργείο, και γνωστοποιούμε τη συμπεριφορά του, στον κόσμο των bloggers από την ηλεκτρονική σελίδα μας.


(Δελτίο τύπου της δημοτικής κίνησης "ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - 16χρονη πόλη", με επικεφαλής την Μερόπη Κατσάνου - Κουτσοδόντη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: