θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Φιλοδοξούν να "κερδίσουν" για να γίνουν την άλλη μέρα 4 παρατάξεις.


Αποκλειστικό και έγκυρο.

Την παραίτηση του Γιώργου Δημόπουλου από τη θέση του Γραμματέα της Δημοτικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ θεωρεί ως προϋπόθεση για την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο
«Πολίτες για τον Κορυδαλλό» μεγάλη ομάδα από νυν δημοτικούς συμβούλους.

Τη θέση αυτή, ανέφεραν στον Δήμαρχο κ. Κασιμάτη, αρχικά ως έκφραση δυσφορίας, στην συνέχεια ως απαίτηση και τελικά ως προϋπόθεση για την δική τους παραμονή στο ψηφοδέλτιο.

Η αναφερόμενη ομάδα, έβλεπε από την αρχή αρνητικά το ενδεχόμενο της μεταγραφής του κ. Δημόπουλου στο ψηφοδέλτιο, θεωρώντας ότι τα γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος με την σκληρή αντιπαράθεση και τους εκατέρωθεν απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς δεν μπορούν να ξεπεραστούν.

Η "τάση" αυτή, υποστηρίζει ότι το "κακό" που θα προκληθεί από την συμμετοχή του Δημόπουλου θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το υποτιθέμενο εκλογικό όφελος.


Ο κύριος Κασιμάτης, που βρίσκεται πλέον εν μέσω αντιφατικών και συγκρουόμενων εισηγήσεων από όλες τις πλευρές, έχει καταλάβει ότι είναι αδύνατον να καλέσει συνολική συνάντηση της ολομέλειας των υποψηφίων στην ίδια αίθουσα και τους συναντά ο ίδιος (το πολύ κατά τριάδες), προσπαθώντας να συντονίσει και ... να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα.

Εδώ, ένα δείγμα από την φρασεολογία του κυρίου Δημόπουλου την περίοδο που λειτουργούσε ως υπασπιστής του κυρίου Χρήστου.

Πηγή εικόνας: "αδέσποτοι ΠΑΣΟΚΟΙ"
η έκδοση της εφημερίδας είναι τον Οκτώβριο του 2006.
Φαίνεται όμως, ότι τα όσα έγραφε τότε ο κύριος Δημόπουλος δεν τα θυμόνται μόνο εκείνοι. Τα θυμόνται και αρκετοί από τους τότε αποδέκτες...






1 σχόλιο:

prasinos είπε...

Οι πληροφορίες σου είναι σωστές.
Ο Κασιμάτης όμως δεν θα διώξει τον Δημόπουλο. Του χρωστάει την διάλυση και το καπέλωμα της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ. Η μεγαλύτερη σύγκρουση που θα γίνει δεν θα είναι μεταξύ Δημόπουλου - Μελά. Θα είναι με τον Γουρδομιχάλη. Ο αντιπερισπασμός φίλων του Δημόπουλου είναι να παραιτηθεί και ο Γουρδομιχάλης από τη Νομαρχιακή. Με τον Μελά δεν μπορεί να τα βάλει γιατί θα τον λιώσει. Κάνει λοιπόν πως δεν ακούει. Πριονίζει όμως τον Γουρδομιχάλη γιατί το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πόσο μεγάλη ομάδα θα έχει ο ίδιος μετά τις εκλογές.
Η πλάκα είναι που έρχεται και ο Γραμματέας του περιφερειακού τώρα.
Αυτόν θα τον φάνε για πλάκα. Του την έχουν όλοι στημένη.
Όλα όμως αυτά είναι χωρίς νόημα. Γιατί υπολογίζουν ότι ο Κασιμάτης θα κερδίσει.
Ο Κασιμάτης θα χάσει και οι βρωμιές που θα βγoυν στον αέρα θα βρωμίσουν πιο πολύ από τα φουγάρα του Ασπροπύργου.