θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Το διαμάντι!


Τρεις μέρες έχει να αναρτήσει το πρώτο σε δύναμη και ξεχωριστό σε φωτογραφική ουσία blog από όσα εδρεύουν στην πόλη μας. Το http://korydallos.blogspot.com/ Κορυδαλλός original που λέμε. Όταν δημιουργήθηκε - και για πολλούς μήνες -, με την λέξη "Κορυδαλλός" στην ανεύρεση του google (ιστολόγια), εμφάνιζε εννιά στις δέκα αναρτήσεις δικές του ή αναφορές σε δικές του.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjA2a3eUMph5EyjpEpJGSAGP0Ar0EIMeIE8Rw_Vm4cVR3SJVQkVLM1dJYnQF1Ylh_ke__HXwjRZREYMECtFdDHTNRIENwLfxLqBfOMBleLYWnUfiX2Ebrqb9oLW8ul6nmjyjXSXMCRixAQ/s1600-r/korydallos.1.jpg

Αργότερα, ήρθαν άλλοι και άλλοι, τώρα πρέπει να είναι καμμιά τριανταριά. Το korydallos, παρέμεινε στην κορυφή και αποτελεί ένα διαμάντι. Όσοι και αν έρθουν έχω την εντύπωση ότι έτσι θα είναι μέχρι να βαρεθεί αυτός, που είναι φυσική ταλεντάρα. Χωρίς αυτόν ο Κορυδαλλός θα ήταν φτωχότερος και οι ορισμένοι "τοπικοί bloggers" που ασχολήθηκαν επί μήνες γράφοντας ουσιαστικά μόνο για αυτόν θα ήταν ανύπαρκτοι. Το tenekedoupoli έχει κλέψει ή έχει σχολιάσει αρκετές αναρτήσεις του (κάτι που έχω να κάνω αρκετό καιρό) και επειδή ο Καλοκαιρινός χρόνος δεν περνάει η έλλειψή του είναι αισθητή.

Η φωτογραφία της τελευταίας του ανάρτησης:

Αύγουστος στον Κορυδαλλό


ολα για τον πολιτισμό, τον Αύγουστο στον Κορυδαλλό...

Από τις ετικέτες του για τα λατομεία


Δεν υπάρχουν σχόλια: