θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Για ποιόν χτυπά η καμπάνα;

Ζαρζαβατικό με ... παράγκα.
(Σημείωση: η πνευματική ιδιοκτησία της φράσης "παράγκα" δεν ανήκει στο tenekedoupoli ανήκει σε σημαντικό - καθοδηγητικό - στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και έχει ειπωθεί παρουσία πολλών).






"Είχαμε ξαναγράψει για τον γραμματέα Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ σε δήμο της Β΄ Πειραιά, που έχει μετατρέψει το γραφείο της οργάνωσης σε εκλογικό του κέντρο. Και είχαμε προειδοποιήσει ότι αυτή η κατάσταση θα προκαλούσε σάλο. Τελικά δικαιωθήκαμε, γιατί έχει γίνει χαμός με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους του, οι οποίοι δεν... βυζαίνουν το δάχτυλο. Καλά ξεμπερδέματα".



Είναι από το "ΠΑΡΟΝ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ"

Η συγκεκριμένη στήλη του ΠΑΡΟΝ, της οποίας τυγχάνω θαυμαστής και τακτικός αναγνώστης, για τον Κορυδαλλό, εξακολουθεί συστηματικά, για ευκολονόητους λόγους, να βλέπει ότι "ο Κασιμάτης είναι χωρίς αντίπαλο": (δεν υπάρχει ούτε 16χρονη πόλη ούτε ΚΚΕ ούτε Κυλάκου και μόνο στην τελευταία έκδοση ανακάλυψε τον κύριο Βουγιουκλάκη, για τον οποίο έγραψε τρείς σειρές).
Εύλογα λοιπόν, υποθέτω με το άρρωστο μυαλό μου ότι Κασιματική είναι και η πηγή προέλευσης του δημοσιεύματος, αν είναι περίπτωση "καρφώματος" για τον Κορυδαλλό. Αλλά η πηγή του δημοσιογράφου είναι "ιερή".

Υ.Γ
Επειδή με τρώει προσωπική περιέργεια για το ακριβές ιστορικό του καρφώματος, αποσύρομαι στο Μοναστήριον της Αγίας Θέκλας για να προσευχηθώ στον Άγιο Γρηγόριο μήπως βοηθήσει την παράλογη αυτή απαίτησή μου.
Λες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: