θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Συμπέρασμα: Καμίνης στην Αθήνα, Φώφη στην περιφέρεια...

Την παραίτησή του από τη θέση του Συνηγόρου του Πολίτη θα υποβάλει εντός Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Καμίνης, έπειτα από δύο θητείες -συμπληρώνονται τον προσεχή Μάρτιο- στη θέση αυτή. Σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι δέχτηκε να συζητήσει την πρόταση Κουβέλη να είναι υπερκομματικός υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων, χαρακτηρίζοντάς την «εναλλακτική πρόταση που θα υπερβαίνει τις κομματικές περιχαρακώσεις».

Την πρόταση του Φώτη Κουβέλη για την υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη στο Δήμο Αθηναίων εξετάζει σοβαρά και το ΠΑΣΟΚ.


πηγή: tovima

Με βάση αυτήν την εξέλιξη, το πιθανότερο σενάριο είναι η κυρία Φώφη Γεννηματά να είναι υποψήφια για την περιφέρεια. Ο στόχος του σημερινού Νομάρχη κυρίου Γιάννη Μίχα για την υποψηφιότητα της περιφέρειας απομακρύνεται. Ο κύριος Μίχας, θα πρέπει να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο.

Για τον κύριο Μίχα, εδώ στον Κορυδαλλό, έχει γραφτεί:

¨ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ..."


Ο κύριος Μίχας βεβαίως, παλεύει τους εσωκομματικούς συσχετισμούς στο ΠΑΣΟΚ και πλην εκπλήξεων, θα είναι και πάλι κάπου υποψήφιος.

Το tenekedoupoli τον προτείνει (να περιμένει) την δημιουργία "καταναλωτικού συνεταιρισμού φρέσκιας γουρουνοπούλας" των Πειραιωτών, όπου θα μπορούσε να εκλεγεί πρακτικογράφος ή ακόμη και αναπληρωματικό μέλος αν βάλει τα δυνατά του.

(Ώρα για τραγούδι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: