θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ (Αλίμονό σου επιτροπάκο)

Στη χειμερινή αίθουσα του «Σινέ Παρά-δεισος», ορκίζεται το νέο δημοτικό συμβούλιο Κορυδαλλού, στις 7 το απόγευμα, τη Δευτέρα στις 20 Δεκεμβρίου.

Την 1/1/2011, Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, παραλαμβάνει αυτή τη φορά από τον εαυτό του. Για όσα παραλαμβάνει, δεν μπορεί αυτή τη φορά να κατηγορήσει καμία προηγούμενη διοίκηση (ας τολμήσει, ο πρώην Δήμαρχος είναι τώρα Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά).
Στο χάος που παραδίδει (παραλαμβάνει), καμία δημαγωγία δεν είναι αρκετή για να δοθεί η παραμικρή εικόνα "τακτοποίησης", εάν δεν υπάρξουν άμεσες και πραγματικές λύσεις προβλημάτων.

1) Αποδιάρθρωση βασικών υπηρεσιών, παρά τις εκατοντάδες προσλήψεις που έγιναν την προηγούμενη τετραετία (ξεχωριστό παράδειγμα η λειτουργία (???) των παιδικών σταθμών, όπου το σύστημα κινδυνεύει με κατάρρευση).

2) Το χρέος τελικά όχι μόνο δεν είναι 28 εκατομμύρια, όπως παρουσίαζε ο κύριος Κασιμάτης αλλά δεν είναι ούτε και 40, όπως ανέφερε η αντιπολίτευση. Το χρέος θα αποδειχθεί πάρα πολύ γρήγορα ότι σήμερα είναι πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ!!! Ότι τεχνάσματα και αν εφαρμοστούν η τραγική αυτή πραγματικότητα, ήδη, κατατάσσει τον Δήμο μας στους επιτηρούμενους Δήμους, κανονικά, με τη βούλα και την υπογραφή, του επιτρόπου. Αυτή η υπογραφή, θα είναι σε λίγο προυπόθεση, για την αγορά ακόμη και μιας εξάδας κωλόχαρτου που θα αφορά τη λειτουργία του Δήμου μας.

3) Το μοναδικό έργο, -με κεντρική χρηματοδότηση- που "προχώρησε" αυτή η δημοτική αρχή, το "νέο Δημαρχείο", ένα έργο σε διακοπή, (όπως αυτό το blog έχει πρώτο αποκαλύψει και κανείς δεν αρνήθηκε την αποκάλυψη, αλλά ούτε και έδωσε εξηγήσεις,
κινδυνεύει να μετατραπεί σε στόχο δεκαετίας για αυτή την πόλη, το ίδιο και το ΜΕΤΡΟ,
το ίδιο και το μεγάλο αθλητικό κέντρο στα "πρώην λατομεία" ενώ για τις φυλακές, νομίζω ότι έχει εξαντληθεί κάθε διάθεση χιούμορ σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της επόμενης πανηγυρικής ανακοίνωσης απομάκρυνσης από αυτές που φάγαμε τα τελευταία δέκα χρόνια και καλά θα κάνουν να το κόψουν αν θέλουν να είναι σοβαροί έστω και καθυστερημένα...


4) Το κερασάκι...
Το ΔΝΤ στην πόλη μας θα υπονομευτεί και θα φύγει. Είμαστε σίγουροι...
Αφού το στηρίζουν Δημόπουλος και Κασιμάτης, κάτι θα πάθει!!!

Ο Δήμαρχός μας, δεν έχει πια ούτε τη δυνατότητα να το παίζει Καντάφι. Ως "ανεξάρτητος ηγέτης", μας τελείωσε.

Εκλέχτηκε με τη στήριξη του Γραμματέα της Δημοτικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κορυδαλλού κ. Γιώργου Δημόπουλου. Η παρουσία του κυρίου Δημόπουλου στη Δημοτική του ομάδα, δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για το επαναστατικό όραμα αυτής της δημοτικής αρχής.

Ο κύριος Δημόπουλος είναι η ελπίδα του Δήμου για να φύγει ο κακός επίτροπος το συντομότερο δυνατό από αυτή την πόλη.

Στο παρελθόν (θερμός) υποστηρικτής του κυρίου Σημίτη, (και κολλητός του κ. Πανταγιά), αργότερα, πιστός υπασπιστής του κυρίου Χρήστου, αργότερα έγραψε για τους "θρασύτατους κάπηλους και αγύρτες..." και μετά ανακάλυψε ότι ενωτικά και δυναμικά, πρέπει να πάμε όλοι μαζί μπροστά με πράξη και όραμα...

Για αυτό σας λέω, ότι είναι ιδανική περίπτωση ο Γραμματέας για φίλος του επιτρόπου. Αν καταναλώνει έναν Πρωθυπουργό κάθε επτά χρόνια, έναν Δήμαρχο κάθε τέσσερα χρόνια, τότε έναν φτωχομπινέ επιτροπάκο σε δυό χρόνια τον καθάρισε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: