θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Λ. Τζανής: "Να αποφύγουμε το αυτοδιοικητικό ΔΝΤ"



Πανέτοιμος για σκληρή και ποιοτική δουλειά στο τιμόνι του νέου Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώντας, εμφανίστηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, Λουκάς Τζανής, στο dimarxe.gr news. Ο κ. Τζανής ξεκαθάρισε πως έχει δύσκολο έργο μπροστά του αλλά δεσμεύτηκε για άλλη μία φορά πως θα υλοποιήσει όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις.

Αναλυτικότερα:

Μιλώντας για τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του συνδυασμού του: «Ήμασταν ο μοναδικός συνδυασμός, στους είκοσι μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, που είναι εντελώς ανεξάρτητος. Είναι μία καθαρή νίκη των πολιτών και της Αυτοδιοίκησης».

Ερωτώμενος εάν φρονεί πως το ανεξάρτητο της παράταξής του, χάρισε τη νίκη, τόνισε: «Το πολιτικό κλίμα είτε ευνοεί είτε αποτελεί πρόσχωμα στην προσπάθεια του εκάστοτε ανεξάρτητου συνδυασμού. Ναι μεν η χαμηλή συσπείρωση των κομματικών μηχανισμών ευνόησε όλους τους ανεξάρτητους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς αλλά την ίδια ώρα, η προσπάθεια πόλωσης από πλευράς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αποτέλεσε τροχοπέδη για εμάς».

Εν συνεχεία άφησε σαφείς αιχμές για τα διλλήματα του Πρωθυπουργού διερωτώμενος με νόημα: «Κινδυνεύει καμία κυβέρνηση επειδή βγήκε Δήμαρχος ο ανεξάρτητος Τζανής; Ωστόσο κάποιοι συμπολίτες μας έπεσαν στην παγίδα του ψευτοδιλλήματος».

Κληθείς να απαντήσει εάν έχει λάβει γνώση για την κατάσταση στους δύο Δήμους, τόνισε: «Τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά. Δυστυχώς, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που είχαμε προεκλογικά πως το χρέος θα είναι δυσβάσταχτο. Θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε το αυτοδιοικητικό ΔΝΤ. Το τοπίο δεν είναι καθόλου καλό. Εμείς από 1/1/2011 θα προσπαθήσουμε να γράψουμε μία νέα σελίδα για το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα».

Εν τέλει, σημείωσε: «Θα είμαστε συνεπείς με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Έχουμε σηκώσει τα μανίκια. Θέλουμε οι συμπολίτες μας να γευτούν καλύτερες υπηρεσίες και βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Είναι αδικημένες περιοχές το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα. Πρέπει να βάλουμε τέλος σε αυτό».



Δεν υπάρχουν σχόλια: