θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ο θεσμός της ανακύκλωσης στη Πολιτική;..

(Αναδημοσίευση)

Γνωστός είναι σε όλους μας ο θεσμός της ανακύκλωσης αλλά και η ωφελιμότητα του στην κοινωνία και το περιβάλλον. Η δυνατότητα δηλαδή να μπορούμε να μετατρέπουμε υλικά παντώς τύπου σε κάτι καινούριο κάτι φρέσκο.
Η Ανακύκλωση λοιπόν είναι ένας όρος που εκτός από την καθαρά πρακτική της σημασία θα έπρεπε να έχει και ουσιαστική εφαρμογή και στην πολιτική ζωή του τόπου και του ΠΑΣΟΚ πιο συγκεκριμένα.
Δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και αυτόματα ο Το κάθε «Στέλεχος» του τοπικού ΠΑΣΟΚ που με θεμιτά η αθέμιτα μέσα αναρριχήθηκε στο παρελθόν σε κάποια κομματική θέση θα ξυπνήσει από τον λήθαργο που είχε πέσει εδώ και καιρό και με μεγάλη «αυτοεκτίμηση» και ενεργοποιώντας τον κύκλο του θα προσπαθήσει να ανελιχθεί το επόμενο σκαλοπάτι στην πολιτική του καριέρα.
Και φυσικά ο λόγος μας για όλους αυτούς που χρόνια τώρα «αγωνίζονται» για το "καλό" του τόπου και του Κινήματος δεν έχουν αφήσει θέση για θέση που να μην έχουν περάσει που έχουν φτάσει σε μια αξιοσέβαστη ηλικία και που αντί να πάρουν το ρολό του συμβουλάτορα και να προσφέρουν από ένα άλλο μετερίζι τους πολεμάν μετά μανία κάθε φρέσκο κάθε καινούριο κάθε πρωτοπόρο.
Άνθρωποι που έφτασαν την χώρα στο κατάντημα που είναι τώρα που δημιούργησαν περιουσίες και τζάκια που για να είναι «σωστά πληροφορημένοι» για το τι συμβαίνει σε όλη την πολιτική ζωή του τόπου και να μπορούν να μεταφέρουν την άποψη τους σε ότι όργανο αποφασίζει για την καθημερινότητα μας τοποθετούν ανθρώπους φερέφωνα χωρίς δική τους γνώμη και κρίση.
Όλοι αυτοί διεκδίκησαν και θέλουν να ξανα διεκδικήσουν την ψήφο μας;...ως πότε;

ΡΟΥΒΑΛΗΣ Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: