θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

Το Πάμε Αλλιώς με σαφείς και διακριτές θέσεις στις δημοτικές εκλογές 2010


Σε μιά περίοδο κατά την οποία ο πολιτικός χρόνος είναι πυκνός και τα πάντα ανατρέπονται και αναθεωρούνται προς το χειρότερο γιά τους πολίτες με ραγδαία επιδείνωση των όρων διαβίωσής τους, οι επικείμενες δημοτικές εκλογές είναι από τις τελευταίες προτεραιότητες τους. Είναι λοιπόν εκ του πονηρού η πρεμούρα της ΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗΣ να εμφανίσει συνενώσεις δημοτικών παρατάξεων,κάνοντας προβολή κάποιων επιδιώξεων ή επιθυμιών με σκοπό να δημιουργήσει κλίμα ή να εκβιάσει καταστάσεις. Αυτό στη γλώσσα των πολιτικών αναλύσεων της δεκαετίας του 70 λέγεται βολονταρισμός. Αντί ν΄αναλώνεται το μπλογκ του ΤΕΝΕΚΕ σε τέτοιες προσπάθειες,δίκην μάντη Τειρεσία, θα ήταν πιό χρήσιμο να παρουσιάσει τις θέσεις και τις απόψεις όλων των δημοτικών κινήσεων του Κορυδαλλού στο θέμα της οικονομικής κρίσης,του Καλλικράτη, των ελεύθερων χώρων, της ποιότητας ζωής, του πρασίνου κλπ.
Οι απόψεις μας γιά συγκλίσεις προκειμένου ν΄ανατραπεί το αυτοδιοικητικό κατεστημένο που μας διοικεί 16 χρόνια, είναι γνωστές στους πολίτες του Κορυδαλλού.Θα το επαναλάβουμε γιά πολλοστή φορά. Με βάση την διαδρομή μας στην πόλη επιδιώκουμε από σήμερα την ευρεία συσπείρωση των αριστερών, οικολογικών και προοδευτικών δυνάμεων, που δρούν στον Κορυδαλλό, καθώς και δυνάμεων που αποδεσμεύονται και διαφοροποιούνται από τις πολιτικές του δικομματισμού στην Τ.Α. Οι δυνάμεις αυτές μαζί με τις συσπειρώσεις κατοίκων διαφόρων θεματικών ενδιαφερόντων και όλων όσων μάχονται και διεκδικούν μια ουσιαστική, δημοκρατική και φιλολαϊκή ΤΑ μπορούν και πρέπει ν΄αλλάξουν τους αυτοδιοικητικούς συσχετισμούς στην πόλη .
Μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει αυτή η συσπείρωση με όρους αυτοδιοικητικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς στη βάση κανόνων και αρχών.Οι γνωστές μέχρι σήμερα υποψηφιότητες είναι τρείς: Κασιμάτης, Κυλάκου και Συρίγος.Τα υπόλοιπα είναι στο στάδιο των διερευνήσεων και εξαρτώνται από τις διεργασίες στη Ν.Δ. και στο ΠΑΣΟΚ,που βρίσκονται σε καθεστώς σύγχυσης, παραλυσίας και ελάχιστης παρέμβασης στα δημοτικά τεκτενόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Loading...