θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Στέφανος Χρήστου, πρώην Δήμαρχος, δικηγόρος Πειραιά...


Παραμένει Δημοτικός Σύμβουλος μέχρι να λήξει η θητεία του.
Προς τα μέλη της παράταξής του και τους ανθρώπους του, είπε, να συνεχίσουν στα οράματα και τους στόχους του "Σύγχρονου Ανθρώπινου Κορυδαλλού".

Προς δύο ανθρώπους που τελευταία τον ενοχλούσαν συστηματικά προκειμένου να πάρουν "βέρα" αρχηγίας είπε: "Θα σας φωτίσει ο Θεός να μπορέσετε να κάνετε το καλύτερο".

Συγκροτήθηκε πάντως ολιγομελής συντονιστική ομάδα της παράταξης "Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός", προκειμένου να διαχειριστεί με τάξη την πορεία προς το μέλλον.

Αυτά έγιναν πριν λίγες ώρες.

Ποιοι φίλοι του μιλούν με ποιους και "τι θα παιχτεί" στο τέλος, είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει επόμενες αναρτήσεις.

Ο Στέφανος Χρήστου, άνθρωπος με προσφορά στην Αυτοδιοίκηση και στην πόλη, έκανε φυσικά και πολλά λάθη κατά την περίοδο της 12ετούς διοίκησης του Δήμου. Οι αντίπαλοί του, αναφέρθηκαν επίμονα, επικριτικά, στον προσωπικό χαρακτήρα και στο μοντέλο διοίκησης που ακολούθησε, επισημαίνοντας ελαττώματα. Όμως ο κύριος Χρήστου, τελικά δεν έχασε από κλασσικούς αντιπάλους. Από κλασσικούς φίλους έχασε.


Ο Στέφανος Χρήστου, όπως και να έχει, εδώ και τρία χρόνια, ασκεί -και πάλι- τη δικηγορία.
Πολλοί από αυτούς οι οποίοι τον ανταγωνίστηκαν, έχουν να δουλέψουν πάνω από 20 χρόνια.

Εκεί, οφείλεται και η σχετικά επιεικής κριτική από αυτό το ιστολόγιο.


Η μόνη σημερινή παρατήρηση είναι η εξής, που μπορεί να χρειαστεί για την συνέχεια:
Ο κύριος Χρήστου, που "άργησε" να φύγει από την ηγεσία της παράταξής του, αυτή τη φορά, έδειξε σαν να "βιαζόταν". Αυτό το θέμα επίσης, ίσως να μας απασχολήσει αργότερα, (αφού εμείς δεν βιαζόμαστε και θα μείνουμε εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: