θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Συγκεντρωσιάρχης της Ντόρας ο νέος αρχηγός της ΟΝΝΕΔ.

Ο (ΠΑΠΑ) ΜΙΜΙΚΟΣ ΚΑΙ Η "ΜΑΙΡΗ" !...

Οι εκλογές για τον νέο αρχηγό της ΟΝΝΕΔ έριξαν κι άλλο λάδι στη φωτιά των εσωκομματικών προβλημάτων της νεοδημοκρατίας, το δε αποτέλεσμα που υπήρξε, με τη νίκη του Α. Παπαμιμίκου, αγρίεψε, αντί να κατευνάσει, τα πράγματα !
Ο υποστηρικτής και διοργανωτής προεκλογικών εκδηλώσεων της Ντόρας, υπερίσχυσε του σαμαρικού Χαντζή, σε μια διαδικασία, κατά την οποία γράφτηκαν και ακούστηκαν, ουκ ολίγα σχόλια, επικρίσεις, κατηγορίες, κουτσομπολιά κ.α.
Οι ανταλλαγές πυρών έφτασαν στα άκρα τις τελευταίες, πριν την ψηφοφορία, μέρες, ενώ δεν έλειψαν και οι καταγγελίες για μεθοδεύσεις και νοθεύσεις !
Μόνο και μόνο το γεγονός, πως οι οπαδοί του νικητή – Παπαμιμίκου, κατέλαβαν με ρεσάλτο τα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα, ώρες πριν επισημοποιηθούν τα τελικά αποτελέσματα, δείχνει πολλά !...

Ο Α. Σαμαράς επιχείρησε να κλείσει γρήγορα, το ζήτημα, πριν πάρει επικίνδυνες διαστάσεις, αποδεχόμενος το αποτέλεσμα και καλώντας στο γραφείο του το νικητή, όλοι γνωρίζουν, όμως, πως η διαδικασία, δεν απάλυνε, αλλά έξυσε τις υπάρχουσες εσωκομματικές πληγές…

Δεν υπάρχουν σχόλια: