θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Νιώθουν μια ζάλη εκεί στο Δημαρχείο;


Με βεβαιότητα η ιστοσελίδα του Δήμου μας, υπεύθυνα μας ενημερώνει ότι η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει οριστεί για την 21η Απριλίου. Φυσικά η ημερομηνία που φαίνεται λίγο πιο πάνω είναι ήδη 23 Απριλίου και η μέρα Παρασκευή.



Αλλά νιώθουν τόσο μεγάλη ζάλη εκεί στο Δημαρχείο που δεν θα εκπλαγεί κανείς αν αύριο κρεμάσουν και ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο και έναν Αγιο Βασίλη να μας εύχεται καλά Χριστούγεννα.

Τά χουνε παίξει.
Όχι μόνο δεν έχαψε κανείς ότι δανείζονται "λόγω έκτακτων περικοπών" από τον κεντρικό προϋπολογισμό, αλλά φάγανε απίστευτο κράξιμο.

Ο κύριος Διάκος, πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών (έχει να λαμβάνει και αποζημιώσεις?!)
ανέφερε κλείνοντας: "...Για ένα πράγμα να είστε βέβαιοι, πως αν δεν σας κάνει έλεγχο καμιά ανώτερη αρχή όπως του κ. Ρακιτζή ώστε ορισμένοι να βρεθείτε ενώπιον με τη δικαιοσύνη, σίγουρα δεν θα αποφύγετε την κατακραυγή του Κορυδαλλιώτικου λαού."

Ο πραγματικός πονοκέφαλος όμως του κυρίου Κασιμάτη, είναι τι θα συμβεί εάν το δάνειο δεν εγκριθεί από την περιφέρεια...
Προσοχή, αυτό είναι κάτι εξαιρετικά πιθανο!
"...Η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών προκειμένου να μπλοκάρει αυτήν την εξέλιξη έχει δώσει εντολή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων να μην εξυπηρετεί προς το παρόν αυτές τις δανειακές απαιτήσεις... (Πηγή, neagenia)

Για την προχτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού διαβάστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: