θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

Μπρε κορόιδα μην φοβάστε. Εδώ στον Κορυδαλλό κόβουν νόμισμα.

Η συζήτηση που κυριαρχεί από σήμερα Δευτέρα σε όλα τα ΚΑΠΗ της περιφέρειας, είναι ευτυχώς καθησυχαστική για τον Δήμο μας.
Το δράμα της χώρας μας με την είσοδο στο σκληρό νταβατζιλίκι του ΔΝΤ, δεν πρόκειται να αγγίξει τον Κορυδαλλό.

Ο Δήμαρχός μας, Σταύρος Κασιμάτης έχει προ πολλού βρει τις σωστές λύσεις.

Ο άνθρωπος κινείται δυό αιώνες μπροστά με σύνεση, με σχέδιο και όραμα.

Ορισμένοι λιγοστοί, ανόητοι - μικρο αμφισβητίες, δεν μπόρεσαν να καταλάβουν εγκαίρως το πνεύμα του. Πλησιάζει όμως η ώρα, που θα τους κατατροπώσουν τα γεγονότα και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.

Ο Σταύρος είναι Ταύρος. Ενώ άλλοι παιδεύονται με ημίμετρα, εκείνος ρίχνει στο έλλειμμα κατακέφαλα: Παίρνει ένα δάνειο και το μειώνει αμέσως. Πληρώνει το παρακαταθηκών το έλλειμμα και όλοι εμείς πληρώνουμε το δάνειο. Δεν χρειάζεται να τελειώσει το δάνειο αυτό. Το βάζεις αργότερα. Και μόλις σκάσει πάλι μπροστά σου έλλειμμα... τσααακ.. τσακώνεις άλλο ένα δάνειο. Απλά πράγματα.

Όσο για τον Μπενετάτο... Αυτός παιδί μου είναι τράπεζα. Εγγύηση!!! Πάρτυ κάνουνε στου Ρέντη με τόσα γυμναστήρια και γυμναστικές ακαδημίες που θα τους φτιάξει. Πάρτυ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ !!!

"Ο γυμναστής της γειτονιάς"

επιστολή ενός Νικαιώτη προς τον κάτοικο του Ρέντη
για σαφάρι στη ζούγκλα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θα πρέπει να ρωτηθεί όλο αυτό το πολιτικό πρωσοπικό που Διοίκησε τον Δήμο και τον Διοικεί ακόμη τα τελευταία χρόνια?Ειναι δυνατόν να παρουσιάζονται ως λύση του προβλήματοςμ αυτοί που το δημιούργησαν?