θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Έτοιμος ο κύριος Γουρδομιχάλης;



Στην ανάρτηση της 22ης Απριλίου ..."Κούνησαν το δάχτυλο στον Κασιμάτη", έχει καταγραφεί η εξής αναφορά στον κύριο Γρηγόρη Γουρδομιχάλη:

"...Τη λήψη δανείου καταψήφισε και ο κύριος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, (μέλος ΝΕ ΠΑΣΟΚ, ελαφρώς διαφοροποιημένος από το κλίμα Χρήστου), αποδίδοντας σε αυστηρό ύφος ευθύνες για τον τρόπο διοίκησης. "Έχετε αποτύχει στην διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού", "χειριστήκατε επιπόλαια το θέμα των προσλήψεων", είπε, αναφερόμενος στον κύριο Κασιμάτη..."

Λίγες ώρες μετά, άρχισαν να εξελίσσονται σενάρια και επαφές, που θέλουν τον κύριο Γουρδομιχάλη να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τα Δημοτικά...

Για την ώρα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο αν πρόκειται για πρόθεση να ηγηθεί στον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό ή για επιλογή να είναι και υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης ή μιας ευρύτερης συμπαράταξης.

Είναι πάντως σαφές ότι μεγάλωσαν χαρακτηριστικά οι αποστάσεις από την τετραετή διοίκηση του Κασιμάτη, κάτι το οποίο δημιουργεί νέες προϋποθέσεις για την περίπτωση συμπαράταξης.

Σε λίγο στο tenekedoupoli θα αναρτηθεί (αποκλειστικά) μια απάντηση της κυρίας Κατσάνου, (16χρονη πόλη) για το θέμα αυτό.

Εδώ, μια προηγούμενη ανάρτηση του tenekedoupoli για τον κύριο Γρηγόρη Γουρδομιχάλη.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσες θέσεις καταλαμβάνει ο κ.Γρηγόρης Γουρδομιχάλης. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ . ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΣΥΔΑΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. ΜΕΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ Κ’ ΣΤΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ .ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΩΝ ΜΑΡΩΝΗΤΗ .ΡΟΜΠΟΤ Ο Κ.Γρηγόρης Γουρδομιχάλης.ΠΙΑΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ; ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΩΝ Κ. ΡΕΠΠΑ ΠΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΣΥΔΑΠ; ΠΙΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;

FILOS είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΙΛΕ Ο ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. 26 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΟΥ. ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ..ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΑ..ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!

FILOS είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΙΛΕ Ο ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. 26 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΟΥ. ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ..ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΑ..ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!

ΑΝΑΣΤΟ είπε...

@filos
ο Γουρδομιχάλης δεν θέλει βουλευτές αλλά δεν μας έχει δείξει πως θα ξεφύγει από αυτούς.
Λάθος 1ο του Γουρδομιχάλη
πήγε και εκλέχτηκε και παραμένει στα διακοσμητικά όργανα του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα στη Νομαρχιακή Επιτροπή.
Λάθος 2ο
έχει αφήσει διάφορους να ερμηνεύουν τι λέει και τι κάνει αντί να μιλήσει ο ίδιος. Σου λέω ότι θα τον κάνει μαϊντανό του Κασιμάτη ο Δημόπουλος αν συνεχίσει έτσι μουγκός. Ο Γουρδομιχάλης έπρεπε να έχει τραβήξει άλλο δρόμο μακριά από Χρήστου , αλλά πιο πολύ από Κασιμάτηδες, Δημόπουλους και άλλους τέτοιους αχρηστίδηδες. Αλλά φαίνεται ότι βολεύεται να κρατάει διάφορες καρεκλίτσες έστω και αν διαφωνεί.
Άσχετα από το στημένο ύφος του @ανώνυμου, ο Γουρδομιχάλης έχει εκτεθεί με την ασάφειά του τα τελευταία χρόνια, απλούστατα διότι δεν είχε μαγκιά να κάνει αντιπολίτευση στον Κασιμάτη, επειδή αυτό είχε κόστος και ρίσκο.
Μόνο με λογαριασμούς όμως δεν γίνεται αποτέλεσμα. Η πολιτική θέλει και πάθος.
Πού είναι το όραμα του Γουρδομιχάλη;
Γιατί @file όπως πρόσφερε στην πόλη, έτσι του προσφέραμε και εμείς που τον ψηφίζαμε τόσα χρόνια. Φτάνει όμως. Κασιμάτη δεν ψηφίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΥΡΔΟΣ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Η ΓΟΥΡΔΟΣ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!!!

marina είπε...

Επιστολή γνωστοποίησης (καταγγελία)των όσων συμβαίνουν στο ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.
Πρόεδρος : Γουρδομιχάλης Γρηγόρης
Ο συγκεκριμένος πρόεδρος έχει διορίσει έως σήμερα:
1)Από το 2001 μία μόνιμη υπάλληλο η οποία, όλως τυχαίως, είναι ξαδέρφη της γυναίκας του. Η συγκεκριμένη υπάλληλος έχει προσληφθεί ως φροντίστρια των αδέσποτων ζώων,αλλά το πόστο που εργάζεται είναι η περισυλλογή των αδέσποτων από τους δρόμους των διαφόρων δήμων –μελών του συνδέσμου.Η συγκεκριμένη υπάλληλος προτίμησε να αλλάξει πόστο,μιας και η εργασία του φροντιστή ζώων είναι ιδιαίτερα βρόμικη και επικίνδυνη.Γι αυτό το λόγο το ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. προσλαμβάνει κατά καιρούς οκτάμηνους συμβασιούχους για να κάνουν την δουλειά που θα έπρεπε να κάνει εκείνη.Στην περίπτωση αυτή,το Ελληνικό Δημόσιο πληρώνει έξτρα χρήματα για να διαθέσει υπάλληλο στη θέση της κυρίας που ‘σιχαίνεται’ τη δουλειά στην οποία έχει διοριστεί.Πέρα τούτου,ενώ θα έπρεπε να εργάζεται με ωράριο δημοσίου υπαλλήλου,φεύγει πολύ νωρίτερα,αφήνοντας την ηλεκτρομαγνητική κάρτα της στα χέρια άλλου υπαλλήλου για να την περάσει από το ειδικό μηχάνημα καταγραφής προσέλευσης – αναχώρησης από τον χώρο εργασίας,ώστε να πάρει,εκτός από το μισθό της,και τις υπερωρίες.
2)Ο υπάλληλος πού έχει διοριστεί για να κάνει την δουλεία της κυρίας,δηλαδη φροντιστής,είναι και εκείνος χωρίς αξιολογικά κριτήρια, μιας και είναι φίλος του από το κυνήγι,μιας και ο πρόεδρος είναι κυνηγός. Με την σειρά του και εκείνος δεν κάνει την δουλειά την οποία πληρώνεται,αλλά είναι οδηγός σε αυτοκίνητο περισυλλογής αδέσποτων(δουλεύει μέχρι τη 1 το αργότερο δηλαδή),ή κάνει τον οδηγό του προέδρου του συνδέσμου.(Ο πρόεδρος του συνδέσμου έχει ήδη άλλον οδηγό,μιας και είναι αντιδήμαρχος Κορυδαλλού).
Τους καλοκαιρινούς μήνες ,ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ (ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.)λαμβάνει από το κράτος χρήματα για την πυροπροστασία των δασικών περιοχών των δήμων – μελών.(Σημείωση:φυλάσουν και την Γεωπονική σχολή, η οποία ανήκει στον δήμο Αθηναίων).Ο ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. υποχρεούται λοιπόν στην πρόσληψη προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις, αλλά δεν υποχρεούται στην πρόσληψη προσωπικού από το ΑΣΕΠ, η έστω προσωπικού με κάρτα ανεργίας που να αποδεικνύει πως δεν έχουν κάποιο άλλο εισόδημα. Με αυτό το πρόσχημα, ο συγκεκριμένος πρόεδρος έχει προσλάβει για τους μήνες ΙΟΥΝΙΟ-ΙΟΥΛΙΟ 2011 τους παρακάτω:
Α)Τον σύζυγο της προαναφερθείσας στην επιστολή εξαδέλφης του,ο οποίος έχει εργαστεί και σε παρελθόντα έτη στην ίδια θέση.
Β)Τον γιο του προαναφερθέντα στην παράγραφο 2.(δηλ. του φροντιστή στα χαρτιά-οδηγού)
Γ)Τον φίλο του γιού του
Δ)τον φίλο της κόρης του
Ε)Μια άλλη ξαδέρφη του,η οποία έχει προσληφθεί στα πλαίσια της πυρασφάλειας και εκτελεί χρέη γραμματέως στην γραμματεία του ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.
Εκτός όλων αυτών,το ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. απασχολεί άτομα τα οποία αμείβονται χωρίς να έχουν υπογράψει οποιαδήποτε σύμβαση.Κατ’ επέκταση,τα χρήματα αυτά δεν δηλώνονται (μαύρα),και τους δικαιολογούν σαν εθελοντές.
Πέρυσι, κατά τους θερινούς μήνες πυρασφάλειας,ο κ. Γουρδομιχάλης,είχε προσλάβει μαζί με τους υπαλλήλους πυρασφάλειας και τον γιο του, σαν έναν από αυτούς. Επειδή για λόγους διαφάνειας, και δήθεν καθωσπρεπισμού κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται, έκανε σύμβαση σε άλλο άτομο για να παίρνει τα ένσημα, και ο γιος του να αμείβεται με το ποσό της σύμβασης.
Την ίδια περίοδο έκανε σε άλλο άτομο πρόσληψη με σύμβαση πυρασφάλειας,για να οργανώσει και να προωθήσει την προεκλογική του εκστρατεία. Δηλαδή,ο Έλληνας πολίτης πλήρωνε την πρόληψη των πυρκαγιών, μήπως μείνει κάνα δέντρο να αναπνεύσει, και ο κ.Γουρδομιχάλης με αυτά τα χρήματα πλήρωνε το ‘τσιράκι’ του.
Είχε ακόμα προσλάβει με πρόγραμμα STAGE (εργασιακής μαθητείας) την αδερφή του,κατά την περίοδο 2009-2011 με 18 μηνη σύμβαση,σαν διοικητικό υπάλληλο του ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.
Όλα τα παραπάνω έγινε με τις ‘νομιμοφανείς’ και ‘καθωσπρέπει’ συμβουλές του λογιστή-συντονιστή του ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.-ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.
Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ, εκτός από το προφανές, (την αρτιότητα του χαρακτήρα του κ.Γουρδομιχάλη), τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. στο όνομα της φιλοζωίας και στις πλάτες των σκύλων και του περιβάλλοντος.