θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Συνεχίζεται κανονικά η κομποστοποίηση στο Δήμο Κορυδαλλού.

Και όμως η εξήγηση είναι απλή.
Πρόκειται για παρεξήγηση μεγάλη.



Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας κ. Νίκος Χουρσαλάς, προωθεί αυτόν τον καιρό με μεγάλη επιτυχία το πρωτοποριακό πρόγραμμα "κομποστοποίησης", που ανήκει στον τομέα ευθύνης του. Το πρόγραμμα αυτό, που βασίζεται στο "χούμο" ειναι η πραγματική αιτία δημιουργίας της "χουμοποίησης" Η πρώτη εκδοχή είναι ότι ο άνθρωπος μπερδεύτηκε.
Σύμφωνα όμως με άλλη απλούστερη εξήγηση, τα καζουαρίνα, οι νερατζιές και τα πεύκα φτιάχνουν την καλύτερη κομπόστα.



Η φωτογραφία, από εδώ, σκοπίμως αποκρύπτει ότι τα δεντράκια αυτά που χουμοποιήθηκαν (όπως και αυτά), με όχημα του Δήμου κατευθύνονται προς το τμήμα κομποστοποίησης.

1 σχόλιο:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ το Blog σας....
Είμαστε ένα νέο blog ανοιχτό προς όλους τους blogger. Ευχόμαστε και ελπίζουμε και στην δική σας στήριξη βάζοντας το blog μας στη σελίδα σας. Θέλουμε επίσης να σας πούμε ότι τα «μεγάλα» Blog των δημοσιογράφων που βάζετε στη σελίδα σας …δεν σας βάζουν αυτά… σκεφτήκατε ποτέ γιατί..??? Tους έχετε κάνει μάγκες…για βγάλτε τους από τι σελίδα σας να τους δούμε..!! Τους ανεβάζετε της επισκέψεις όταν τους έχετε στη σελίδα σας … στείλε αυτό το μήνυμα σε όλους τους φίλους σου blogger....Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

www.ksipnistere.blogspot.com
email : ksipnistere1@gmail.com