θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, Η ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ. Διπλή και με απ΄όλα

Θαυμάσιο "ειδησεογραφικό" Πειραιώτικο ιστολόγιο αναφέρει πανηγυρικό τίτλο:
"ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Πάνω από 2000 άτομα στην κοπή πίττας του Δήμου"

Η καλοστημένη φωτογραφία όμως, δεν μπορεί να κρύψει (με τίποτα) ότι πρόκειται για την μικρότερη - και φτωχότερη συγκέντρωση για τον ίδιο σκοπό τα τελευταία 10 χρόνια.
Η πίττα αυτή, φυσικά, που πρέπει να κόστισε περίπου δυό χιλιάδες ευρώ το κιλό, (δείτε το εδώ) δεν είναι κοψιά Δημάρχου για την παράταξή του, αλλά κόβεται για όλους τους πολίτες (κοψιά για μας, παρουσία των παραγόντων, που το διασκεδάζουν, ότι επιτέλους διώχνουν από πάνω τους την ενοχή να την τρώνε όλο το χρόνο μόνοι τους).
Παρά το ότι έγινε τεράστια κινητοποίηση (έλαβα και το σχετικό ηλεκτρονικό κάλεσμα - ευχαριστώ τους ανθρώπους του Δημάρχου μας) τελικά η φωτογραφία μούφα σκηνοθεσία.

Και κάτω από αυτόν τον υπέροχο τίτλο, αντιγράφεται αυτούσιο το μακροσκελές δελτίο τύπου που ανέβασε το korydallos.gr και ταχυδρομείται σε εκατοντάδες αποδέκτες.
Παραθέτω ένα κομάτι:
«Στη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία θέλουμε να είμαστε εγγυητές της ενότητας, του διαλόγου και της κοινής προσπάθειας όλων των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης» τόνισε κατά την έναρξη της ομιλίας του ο Δήμαρχος, υπογραμμίζοντας ότι «παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, η πόλη του Κορυδαλλού έχει χαράξει μια πολύ δύ-σκολη αλλά σταθερή πορεία ανάπτυξης και προόδου, αλλά χρειάζεται συνεχής, μεγάλος αγώνας». (πηγή)

Αρχικά, μεγάλη απορία μου προξένησε ότι ο Δήμαρχος θέλησε να είναι εγγυητής της ενότητας.
Θυμήθηκα τα διχαστικά μηνύματα που προηγήθηκαν της εκλογής του, τους πανηγυρισμούς και τα κλάξον γνωστών συμπολιτών μας, το βράδι της εκλογής του, που στο παρελθόν έχουν πρωτοστατήσει σε ακραίας μορφής εκδηλώσεις και πολιτικά γεγονότα, θυμήθηκα τις ευχαριστίες στους κυβερνητικούς παράγοντες της δεξιάς για την ντουζίνα δημοπρατήσεων του τοπικού βατοπεδίου, την απαξίωση δημοκρατικών αντιπάλων και την αποστολή των χιλιάδων προσβλητικών sms, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επικράτηση των Πασοκοδεξιομπερλουσκοναριστεριστών (κλικ εδώ).

Αγαπητοί φίλοι, όλες οι απορίες μου πέρασαν, διαβάζοντας στον ίδιο ειδησεογραφικό τόπο, με ίδια ημερομηνία ανάρτησης, τον παρακάτω τίτλο
"Σωστή κατά πολλούς η Εθνική Πρόταση Μητσοτάκη"
φάτσα μόστρα από κάτω η φωτογραφία του (επί λέξει) το σχόλιο - ανάρτηση:

"Καλά τα είπε κατά τη γνώμη πολλών ο επίτιμος της ΝΔ Κώστας Μητσοτάκης και είναι γεγονός πως πάντα, ανεξάρτητα από την πολιτική τοποθέτηση του καθενός, ο Μητσοτάκης ήταν ρεαλιστής και άνθρωπος της προόδου.
Στη δύσκολη καμπή που βρισκόμαστε δεν θάταν κακή η πρότασή του, εξάλλου την έχουν ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια και μεγάλα Ευρωπαϊκά κράτη όπως η Γερμανία".

Αναφέρεται φυσικά, στις δηλώσεις του εφιάλτη για συγκυβέρνηση "εθνικής ανάγκης" ΠΑΣΟΚ -Νέας Δημοκρατίας.

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ;





Δεν υπάρχουν σχόλια: