θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Σκακιστικός όμιλος Κασιμάτη.

Ο "σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού" κοινοποίησε χτες στο facebook φωτογραφία. Δεν αφορά μαθήματα για σκάκι. Δεν αναφέρεται σε βασίλισσες, αξιωματικούς και πιονάκια. Δεν αναλύει βαριάντες του Φίσερ, του Αλιέχιν και του Κασπάροβ ούτε στρατηγικές ανοιγμάτων.

Ο σκακιστικός όμιλος Κορυδαλλού, μέσω ατομικού προφίλ στο facebook, μας προτείνει, επικοινωνιακά  άκομψα (θα έλεγα βίαια), να ξαναψηφίσουμε για Δήμαρχο το Σταύρο Κασιμάτη, σταυρώνοντας το Δημήτρη Κεφάλα (που έχει πράγματι κάποιο ρόλο στον όμιλο). Αλλά δε νομίζω να έκανε κάποια συνέλευση επί αυτού ούτε και είναι άλλωστε αυτό εντός των σκοπών του ομίλου.




Το tenekedoupoli σχολίασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, με σκακιστικούς όρους και σε πολύ αθλητικά πλαίσια (ΕΙΚ_2)

Οι καλοπροαίρετοι και αξιόλογοι Κορυδαλλιώτες φίλοι- μέλη του σκακιστικού ομίλου, συμφωνούν άραγε ομόφωνα σε αυτού του είδους τη χρήση της παρουσίας τους;
Ο κύριος Κασιμάτης, είναι περήφανος για αυτήν την πρακτική εκμετάλλευσης συλλογικοτήτων του πολιτισμού, της άθλησης κλπ σε πλαίσιο της σκοπιμότητας για την επανεκλογή του;

 Ο κύριος Κασιμάτης, κάποτε, όταν αντιπολιτευόταν τον κ. Χρήστου, αναφερόταν σε πλουραλιστική χρήση των εντύπων του Δήμου (δημοσκόπιο ανοιχτό, με στήλη και αρθρογραφία όλων των παρατάξεων, αλλά και άλλα πλουραλιστικά, όπως το "ανοιχτό συμμετοχικό πρόγραμμα" κλπ. Πολύ γρήγορα κατέληξε στο καπέλωμα όλων των ζωντανών φορέων της πόλης αλλά και των "σφραγίδων" που συντήρησε ή δημιούργησε, ως μηχανισμούς, για την αναπαραγωγή  και της δικής του εξουσίας.
Ο κύριος Κασιμάτης, πιστεύει ότι είναι αιώνιος;
Ο κύριος Κασιμάτης πιστεύει ότι είναι ισόβια η εξουσία του; Κάτι σαν Πάπας της αυτοδιοίκησης;
Ο κύριος Κασιμάτης, καλύπτει και ενθαρρύνει συμπεριφορές που υπακούν στην αρχή "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα";

Πριν λίγες μέρες επισημάνθηκε εδώ η απαράδεκτη πρακτική ακύρωσης συναυλίας
Ενώ παράλληλα, έχουμε το χειρότερη και σκληρότερη μορφή προεκλογικής αντιπαράθεσης. Όπου όμως, ο ίδιος αρνείται μέχρι στιγμής να απαντήσει στις σημαντικές κατηγορίες που του αποδίδουν οι αντίπαλοι του.

Στους οποίους απαντούν μόνο ανώνυμα blog ή γνωστοί φίλοι του.
Υ.Γ Δεν τους έβαλε κανείς, από αυθορμητισμό και διάθεση προσφοράς για την πόλη το κάνουν.







2 σχόλια:

Δημήτρης Κεφάλας είπε...

Ονομάζομαι Δημήτρης Κεφάλας. Παρακαλώ το εξής: γράψτε ποιός είστε για να μπορώ άμεσα να απαντήσω σε αυτά που αναφέρετε. Αναμένω τα στοιχεία σας ώστε να σας απαντήσω άμεσα σε αυτά που γράφετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ο κύριος Δημήτρης Κεφάλας, έστειλε επιστολή στο tenekedoupoli. είπε...

Μου απαντήσατε και φυσικά σας απάντησα κύριε Κεφάλα