θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Ο κύριος Σγουρός εγκαινιάζει τον 4ο Βρεφονηπιακό σταθμό Κορυδαλλού.

ο κύριος Σγουρός εγκαινιάζει τον 4ο βρεφονηπιακό σταθμό Κορυδαλλού
Πανηγυρικά τα εγκαίνια (αν και πολύ κάτω σε συμμετοχή από τις προσδοκίες των διοργανωτών).

Την προηγούμενη περίοδο, έκλεισαν έξι βρεφονηπιακοί σταθμοί με γεωγραφική διασπορά στην πόλη του Κορυδαλλού. (Κανείς δεν μας φώναξε τότε). 

Το μειονέκτημα της πρωινής παράδοσης και μεσημεριανής παραλαβής παιδιών από κατοίκους της πόλης σε μεγάλη απόσταση είναι εμφανές.

Μου αρέσει και μένα που χτίστηκε ο 4ος Βρεφονηπιακός Σταθμός. Σε ποιόν δεν αρέσει; 
Όμως, όπως έχουν διαμορφωθεί τα προβλήματα και επειδή αυτό που προσφέρεται από τις διοικήσεις σε σχέση με την πραγματική ανάγκη των ανθρώπων είναι ελάχιστο, σίγουρα δεν είναι καιρός για πανηγύρια. Επίσης ο κ. Σγουρός, αν ήξερε τι του γινόταν θα απέφευγε η φωτογραφία στο δελτίο τύπου να περιέχει τον κ. Κασιμάτη.
Το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Αττικής (ολόκληρο εδώ)

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, δε συμμετείχαν στη φιέστα του  κ. Σγουρού. Καλά έκαναν...

Η ακόλουθη ανακοίνωση "Eγκαίνια του 4ου Βρεφονηπιακού Σταθμού: κανείς δεν πείθεται πλέον από τις φιέστες" αναρτήθηκε χτες το βράδυ στο blog του "Πάμε Αλλιώς" της κυρίας Καίτης Κυλάκου


"Με σκόπιμη καθυστέρηση, γίνονται αύριο τα εγκαίνια του 4ου Βρεφονηπιακού Σταθμού, προκειμένου να λάβουν χαρακτήρα προεκλογικής γιορτής, -κατά το γνωστό τρόπο συμπεριφοράς που χαρακτήρισε σε όλη τη διαδρομή της αυτή τη διοίκηση. Η εποχή όμως, δεν προσφέρεται για τέτοιου είδους εκμετάλλευση: Απλήρωτοι εργαζόμενοι, απουσία ή υπολειτουργία βασικών κοινωνικών δομών πρόνοιας, πολίτες απροστάτευτοι, απογοητευμένοι από την απόσταση μεταξύ των πραγματικών αναγκών τους και των δυνατοτήτων αυτής της Δημοτικής Αρχής. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η πραγματικότητα και κανείς δεν πείθεται πλέον από τις φιέστες. Εμείς του "Πάμε Αλλιώς" και θέλουμε και μπορούμε να μην αφήσουμε καμμία κοινωνική δομή του Δήμου( Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, «Βοήθεια στο Σπίτι», ΕΔΑΠΕ ) να λειτουργεί με τον αυτόματο πιλότο. Μακριά από μας η πολιτική της «βιτρίνας». Κοντά μας βρίσκονται οι άνθρωποι και οι πραγματικές τους ανάγκες. Η Καίτη Κυλάκου, δεν θα προσέλθει στα εγκαίνια".


Δεν υπάρχουν σχόλια: