θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Η Μαρία Ρεπούση στηρίζει δυνατά την υποψήφια περιφερειάρχη (ΔΗΜΑΡ) Μαρία Γιαννακάκη.

Η Μαρία Ρεπούση στηρίζει δυνατά την υποψήφια περιφερειάρχη (ΔΗΜΑΡ) Μαρία Γιαννακάκη.
Πολύ φυσικό άλλωστε, αφού ανάλογη ήταν (και παραμένει) η δυνατή στήριξη της κυρίας Γιαννακάκη προς την κυρία Ρεπούση.
Όπως προκύπτει από την ανάρτηση του matrix24.gr, που αναδημοσιεύω σήμερα, η κυρία Γιαννακάκη όταν είναι να στηρίξει την κυρία Ρεπούση, δεν διστάζει καθόλου. 
Την άλλη φορά τιτίβιζε...

Το τιτίβισμα της κυρίας Γιαννακάκη, όπως το αποτυπώνει το matrix24gr 


"Γιαννακάκη στηρίζει Ρεπούση"

Ο Neo σας έχει ενημερώσει πολλές φορές για τη στήριξη που έχουν παράσχει στη Μαρία Ρεπούση άλλα στελέχη της ΔΗΜΑΡ, όπως ο εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Παπαδόπουλος, αλλά και για τη δυσφορία του ίδιου του Φώτη Κουβέλη για την βουλευτή του κόμματός του, όταν είπε όσα είπε για την γενοκτονία των Ποντίων. 

Εχθές, η ΔΗΜΑΡ δεν έκανε επισήμως κάποιο σχόλιο για τα όσα είπε στη Βουλή η Μαρία Ρεπούση, όταν χαρακτήρισε τα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά «νεκρές γλώσσες», ενώ θα έχει ενδιαφέρον τί θα απαντήσει ο ίδιος ο Φώτης Κουβέλης, αν ρωτηθεί στην αυριανή συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στο πλαίσιο της παρουσίας του στη ΔΕΘ. Πάντως, χθες, παρά τη σιωπή της Αγίου Κωνσταντίνου, μία βουλευτής του κόμματος στήριξε δημοσίως τη Μαρία Ρεπούση. Ο λόγος για την Μαρία Γιαννακάκη, η οποία επισήμανε στο twitter της ότι όντως υπάρχουν νεκρές γλώσσες και, μάλιστα, επικαλέστηκε τον επιφανή γλωσσολόγο, Γιώργο Μπαμπινιώτη. «Το «νεκρές γλώσσες» είναι επιστημονικός όρος. Εδώ τον αναφέρει ο συντηρητικός γλωσσολόγος Μπαμπινιώτης», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Γιαννακάκη. Οπωσδήποτε, το «τιτίβισμά» της θα άρεσε στη Μαρία Ρεπούση. Για τον Γιώργο Μπαμπινιώτη, πάντως, δεν ξέρω…

-----
Παρατήρησα ότι και με τα χτεσινά ντράβαλα που δημιούργησαν οι τοποθετήσεις της Ρεπούση για τις παρελάσεις, ένα μικρό τιτιβισματάκι το πρόλαβε η Μαρία Γιαννακάκη δείτε το εδώ  https://twitter.com/MariaYannakaki/status/448357900067827712

Η Μαρία Γιαννακάκη, εκτός από στέλεχος της ΔΗΜΑΡ είναι γνωστή και δυναμική Κορυδαλλιώτισσα Φαίνεται ότι εξαιτίας αυτού του γεγονότος, εκτός από τη στήριξη της Μαρίας Ρεπούση, επιτυγχάνει λόγω των σχέσεων φιλίας και συνεργασίας με το Δήμαρχο και την πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβουλίου ένα ευρύτερο πλαίσιο υποστήριξης  Είναι επίσης γεγονός, το οποίο έχει τη σημασία του, ότι, πλειάδα στελεχών στον τομέα της επικοινωνίας του Δήμου διαθέτουν (παράλληλα) κομματικό ρόλο στη ΔΗΜΑΡ, ρόλο σε υψηλότατα κλιμάκια.

Νέλλη Παπαχελά, Μαρία Ρεπούση, Μαρία Γιαννακάκη (στο βήμα)
και
ο δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού Γιώργος Μακρυνός

Πηγή φωτογραφίας: προφίλ facebook ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
άλμπουμ ΔΗΜΑΡ Κορυδαλλού: "Τι σχολείο θέλουμε"Όπως αποτύπωσε το korydallos.blogspot με ανάρτησή του στις 13/3/2014 (εδώ)
υπήρξε άμεση πανηγυρική προβολή της υποψηφιότητας από επικοινωνιακά εργαλεία που διαθέτει ο μηχανισμός επικοινωνίας του σημερινού Δημάρχου.
Χαρακτηριστική είναι η φράση "Μας αρέσει" που προστέθηκε από τη διαχείριση της σελίδας κατά την κοινοποίηση της φωτογραφίας με σύνδεσμο στο badiera.grΔεν υπάρχουν σχόλια: