θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ξέρεις ότι είσαι από τον Κορυδαλλό όταν...


Ξέρεις ότι είσαι από τον Κορυδαλλό όταν... όταν κάνεις ρόμπα τους μασκαράδες...

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο εκδότης;
Στηρίζει "με νύχια και με δόντια" τον εκλεκτό του, για τις δημοτικές εκλογές στον Κορυδαλλό, όμως επικόλλησε σύνδεσμο που παραπέμπει στις ιστοσελίδες του και εκτέθηκε, αφού τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα 3 ώρες μετά. Όλα αυτά συνέβηκαν στην καταπληκτικά  αναπτυσσόμενη ομάδα του facebook (8.300 μέλη). Έχουν περάσει 4 ώρες και ο διαχειριστής "νέα κορυδαλλός" δεν απαντά!!! Οι ερωτήσεις έχουν ως εξής: 

Αληθεύει ότι εκπροσωπείτε προφίλ εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, των οποίων η επιχειρηματική δραστηριότητα έχει κρίσιμο συμφέρον για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών;

Διαψεύδετε ότι πρόσωπο από τα άμεσο συγγενικό περιβάλλον του εκδότη τον οποίο εκπροσωπεί το προφίλ σας, έχει ήδη δηλώσει υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Δημόπουλου;

Γνωρίζετε ότι το (επιχειρηματικό) προφίλ σας, θα έπρεπε να εκπροσωπείται ως σελίδα στο facebook, ενώ το έχετε φτιάξει ως ατομικό προφίλ; Είναι παράτυπο και αν γίνει «ΑΝΑΦΟΡΆ» θα διαγραφεί από την κοινότητα;

Είναι όμως αλήθεια, ότι έχετε φτιάξει εκτός από το «Νέα Κορυδαλλός» και άλλα παρόμοια προφίλ (Τοπικά Αυτοδιοικητικά Νέα - Αυτοδιοικητικα Νέα Αττικής)
και άλλα, τα οποία αναδημοσιεύουν «το ένα από το άλλο» τις ιστοσελίδες σας;

Τα αληθινά αρχικά σας είναι Δ.Β. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανοίξτε τις εικόνες, που βρίσκονται στην κυρίως ανάρτηση με κλικ εδώ


Σύνδεσμος ομάδας:  

https://www.facebook.com/groups/598518620241243/602749789818126/?notif_t=group_comment_reply
Σημ: Στην ομάδα αυτή, έχει συμφωνηθεί να αποφεύγονται οι πολιτικές διενέξεις.





ΩΡΑ 10: 24 
ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΖΕΤΑΙ ΡΗΤΑ, ΟΤΙ Η ΦΡΑΣΗ 
 "ο διαχειριστής "νέα κορυδαλλός" δεν απαντά!!!" 
ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ  ΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ)

επίσης, για λειτουργικούς λόγους, συμπληρώθηκαν οι εικόνες με τους σχολιασμούς και τα αναπάντητα ερωτήματα εντός του blog.

Αυτά, προς αποφυγή παρεξήγησης - κατόπιν επικοινωνίας με τους δημιουργούς-διαχειριστές της ομάδας (Ξέρεις ότι είσαι από τον Κορυδαλλό όταν...)


Δεν υπάρχουν σχόλια: