θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Θα την κάνει τελικά τη δημοτική παράταξη ο Διαμαντίδης;

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ ΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΞΥΝΙΣΜΕΝΕΣ ΜΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!


Γιατί όμως, ένας άνθρωπος της κεντρικής πολιτικής σκηνής, ένα μέγεθος υπουργικό, επιλέγει την ώρα που σε όλη η Ελλάδα έκδηλώνονται εντυπωσιακού μεγέθους και πρωτόγνωρου χαρακτήρα διαδηλώσεις, εξ'αφορμής "10 θερμόαιμων πιτσιρίκάδων και δυο τριών περίεργων ατόμων" που διαμαρτυρήθηκαν για μερικά λεπτά έξω από την οικία του να επιτεθεί σκληρά κατά μιας δημοτικής κίνησης; (Η επικεφαλής της, κ. Κυλάκου, σύμφωνα με δεκάδες μαρτυρίες ευρισκόταν καθόλη τη διάρκεια των επεισοδίων, εν πλήρη ειρήνη, σε μεγάλη απόσταση- έχοντας και τραυματισμένο πόδι. Όχι μόνο θα ήταν αδύνατο να καθοδηγεί γιουχαϊσματα νεαρών, αλλά όσοι την γνωρίζουν, έστω και λίγο, αντιλαμβάνονται άνευ μαρτυριών ότι η πραγματικότητα ασφαλώς απέχει).

Μια ερμηνεία που συζητείται στην πόλη για την έκφραση της οργής του Γιάννη Διαμαντίδη ειδικότερα κατά της  δημοτικής παράταξης που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι τώρα που ο τέως Υπουργός ξεμπέρδεψε (με γνωστή πρωθυπουργική βαθμολογία) από τις θαλάσσιες έρευνες και το ψάρεμα άρχισε και πάλι να ορέγεται την τοπική εξουσία που αποτελεί από παλιά κρυφή φιλοδοξία. 
Για αυτό το λόγο, όπως λένε παλιότεροι συνάδερφοί του και εσωκομματικοί κονταρομάχοι, τόσα χρόνια προσέφερε κάλυψη και συνεργάστηκε άψογα με όλες σχεδόν τις αντάρτικες (διασπαστικές για το ΠΑΣΟΚ) δημοτικές ομάδες, στον Κορυδαλλό -και όχι μόνο- από τη δεκαετία του 80 μέχρι πρόσφατα.
 Αρπάζοντας την δοθείσα ευκαιρία, ο τέως Υπουργός και νυν δελφίνος για το αξίωμα του Δημάρχου Κορυδαλλού, δια της πλαγίας τοποθετείται και πάλι εντός του δημοτικού ανταγωνισμού. Με την τακτική της πόλωσης έναντι της Κυλάκου, δημιουργεί εχθρό, αδειάζει τον χλιαρό και νερόβραστο Κασιμάτη που το παίζει πάλι υπερκομματικός , εκθέτει τους "κρυμμένους προσεκτικά" κκ Γουρδομιχάλη και Μελά, που κρυφοσφάζονται, αλλά αποφεύγουν τις παρελάσεις και αποστασιοποιούνται από τους "ρόλους ΠΑΣΟΚ"   και καταλαμβάνει κρίσιμη θέση μάχης για τις δημοτικές εκλογές συσπειρώνοντας τον στενό μηχανισμό των πιστών.

Η αγωνία σε αυτή την πόλη είναι μεγάλη. Θα την κάνει αυτή τη φορά τη δημοτική παράταξη ο Γιάννης;

ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ

(1) Επιθετική η απάντηση της κυρίας Κυλάκου έναντι των κατηγοριών Διαμαντίδη.

(2) Συνέχεια για τις δηλώσεις Διαμαντίδη (και βίντεο με τις αποδοκιμασίες)

(3)...ο κυρ Γιάννης πληρώνει κρουαζιέρα για τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στον Κορυδαλλό.

(4)...το παιχνίδι με τα βοτσαλάκια

(5) Το ρολόι του 1965

(6) Ο Ελαφρύς - γλυκός του Γιάννη Διαμαντίδη κάνει το γύρο των blog.

........................

1 σχόλιο:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΣΑΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΕΝΕΚΕ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΤΟΥ ΩΣ ΒΟΛΕΥΤΗ;
ΕΤΣΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΑΚΟΣ