θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Είναι βολικό να απέχεις κύριε Βουγιουκλάκη;

Κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα ότι ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ Κ. ΒΑΣΙΛΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ (ΝΔ)
Είναι ένας πραγματικά περίεργος τρόπος για να εκφράζεται η (εντός του ΔΣ αξιωματική) αντιπολίτευση του Κασιμάτη.
  Να αποφεύγει ουσιαστικά να πάρει και ευρύτερη θέση, για το πως βλέπει όσα έγιναν στις προχτεσινές εκδηλώσεις γενικότερα με την ευκαιρία της 28ης Οκτωβρίου
  Να  διευκολύνει ενδεχομένως την πλειοψηφία του Δημ. Συμβουλίου για εξυπηρετικούς - ισορροπιστικούς ελιγμούς  (ο Δήμαρχος δεν έχει μιλήσει ακόμα αλλά πιέζεται πανταχώθεν)
  Να αποφύγει με την ευκαιρία να πάρει μια καθαρή θέση για την νέα αύξηση των συντελεστών καθαριότητας και φωτισμού - και άλλων σοβαρών θεμάτων- που συμπεριλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι γεγονός, ότι ο κ. Βουγιουκλάκης, συμπεριφέρεται με κριτήριο την μελλοντική υποψηφιότητά του για το κοινοβούλιο και ίσως από δω και πέρα -αν αυτό συμφέρει- να βρίσκει μια αιτία αποχής κάθε δυο εβδομάδες μέχρι να προκηρυχτούν οι βουλευτικές εκλογές. (Ο κύριος Στέφανος Χρήστου έκανε στο παρελθόν το ίδιο για τρία χρόνια σχεδόν).

ΣΧΕΤΙΚΑ



Εντύπωση όμως προκαλεί και η σιγή -μέχρι στιγμής- της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ και της δημοτικής ομάδας της 16χρονης πόλης (θα μας λυθούν κάποιες απορίες το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο), που δεν έχουν το ίδιο ευδιάκριτες αιτίες αυτής της αδράνειας...

Προσθέτω επίσης ΣΧΕΤΙΚΟ 
Όταν η αντιπολίτευση είναι διακοπές...

Δεν υπάρχουν σχόλια: