θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Επιθυμίες...

Διαβάζω εδώ ότι από αρκετούς στη Νίκαια η κυρία Νταλάρα θεωρείται ανεπιθύμητη...!!! ενώ εξακολουθεί να ισχύει η ανακοίνωση-πρόσκληση ότι σήμερα στις 19:00 θα βρίσκεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου με θέμα: “Μεταναστευτικό ζήτημα, το νέο εθνικό μας θέμα;”.

Όμως η πραγματικότητα, όπως από μέρες τώρα γνωρίζουμε από πρώτο χέρι είναι ότι η κυρία Νταλάρα, που -αρχικά- επιθυμούσε να έρθει, για αυτό άλλωστε και αποδέχτηκε ευχαρίστως την πρόσκληση, "άλλαξε γνώμη".

Για την ακρίβεια, εκφράστηκε επιθυμία συντρόφων της να ...πάει ταξίδι!
Οι συντρόφοι της αυτοί, όπως με πληροφορούν, προέβαλαν το επιχείρημα ότι είναι μια επικίνδυνη εκδήλωση, και μάλιστα για να το υποστηρίξουν δεν δίστασαν να παρουσιάσουν την άποψή τους για την "Εταιρία Πολιτισμού" της Νίκαιας, η οποία δεν ήταν και ιδιαίτερα κολακευτική πρέπει να σας πω...

Η κυρία Νταλάρα, αρχικά προβληματίστηκε, γιατί είχε δεσμευτεί, ώσπου ένα πρόσωπο πολύ κεντρικού ρόλου επενέβη και ...τελικά η κυρία Νταλάρα θα πάει ταξίδι!

Αυτό τώρα, που εξετάζεται, είναι:
Έχουν δίκιο εκείνοι που με πληροφορούν ότι προκειμένου να υποστηρίξουν τη θέση τους οι πρωταγωνιστές αυτών των ενεργειών αξιοποιούν την αφίσα αναφέροντας "είδατε, τα χαμε πει εμείς";

Αν κανείς έχει κέφι να τα διαψεύσει αυτά ας το κάνει, αλλά θα μάθει και άλλα.
Κανείς δεν διέψευσε ποτέ μέχρι σήμερα το tenekedoupoli που ξεπερνάει τις 850 αναρτήσεις.

Όλα αυτά απλώς αναφέρονται έτσι για την αλήθεια και την ενημέρωση.
Κατά τα άλλα, δικό τους είναι το κόμμα και ότι θέλουν ας το κάμουνε. Για να μη νομίσει κανείς ότι κοπτόμεθα που θα την πάνε και που δε θα την πάνε την κυρία Νταλάρα.

Και ένα βιντεάκι Νταλάρα, για την Κύπρο ρε γαμώτο
(προσοχή το καλό στο 3΄λεπτό, του λέει με ύφος "βάλε μου ένα ουίσκυ μη σου γ.. ότι έχεις και δεν έχεις..." και η απάντηση "να σουβάλω μια φασολάδα να μου κλ..."



Δεν υπάρχουν σχόλια: