θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Παρακαλείται η γραμματειακή υποστήριξη...


Μέρες έκαναν να καταφέρουν να ανεβάσουν 15 αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής του Δήμου, (πρόεδρος ο κ. Γρηγόρης Γουρδομιχάλης - το δεξί χέρι του κ. Κασιμάτη). εικ(1)

Ο κύριος Γουρδομιχάλης, είναι καλός άνθρωπος, -να φανταστείτε- τον έχω επαινέσει και παλιά, εδώ, όταν καταψήφιζε ως αντιπολίτευση την κακή απόφαση λήψης δανείου που έπαιρνε τότε ο κ. Κασιμάτης.

Ο κύριος Αντιδήμαρχος, είναι ένας απαιτητικός άνθρωπος και είναι λογικό με τις απαιτήσεις του να έχει κουράσει την γραμματειακή υποστήριξη. Τα παιδιά της υποστήριξης, προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την υπόθεση της δι@ύγειας, αλλά με την ανάρτηση των αποφάσεων έκαναν ορισμένα λαθάκια και παραλείψεις. Προφανώς λόγω πίεσης -και επειδή πράγματι είναι πολύ κουραστικό το "γράψε - σβήσε".

Για λόγους τάξεως - επισημαίνω μια παράλειψη, για να μην μπερδεύονται όσοι πολίτες διαβάζουν και νομίζουν πως το blog αυτό κάνει δικές του κατασκευές και παράγει ψεύτικες ειδήσεις.
Αυτό εδώ το θέμα, για το οποίο ελήφθη απόφαση κατά πλειοψηφία, πάνω στη φούρια ξεχάστηκε...
Να μην ξεχνιόμαστε!!!


Παρακαλείται η γραμματειακή υποστήριξη όπως τακτοποιήσει μικροπαραλείψεις, ώστε ο κύριος Αντιδήμαρχος - Πρόεδρος της επιτροπής- να μην εκτίθεται από συνεργάτες του, αφού ο ίδιος είναι γνωστό ότι δεν έχει καμία προσωπική ευθύνη για "το έργο του Δημαρχείου" ούτε και έχει ανάγκη να αποσιωπά νεώτερο ιστορικό που αφορά την σχέση με την "Κ. ΠΑΤΙΔΗΣ ΑΤΕ - ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟΣ ΑΤΕ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ - ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: