θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Πως να μας πείσεις βρε κυρ Γιάννη;

όταν ο κυρ Γιάννης κατέβαινε με τον Κασιμάτη
(Ήταν Οκτώβριος του 2010)

έβρισκε "εμπνευσμένη την πολιτική του Δημάρχου μας Σταύρου Κασιμάτη..."

"...Οργάνωσαν κυριολεκτικά από την αρχή τις κοινωνικές υπηρεσίες και την κοινωνική προστασία..."Από εκείνη τη στιγμή, ο κυρ Γιάννης συνέχιζε για άλλα δυο χρόνια να στηρίζει και να ψηφίζει στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Αν σκεφτούμε ότι το 2013 στην πραγματικότητα γίνονται αυτά που ψηφίζονται στο Δημοτικό Συμβούλιο το 11 και το 12, στην πραγματικότητα σχεδόν όλη η θητεία του Σταύρου Κασιμάτη έχει τη σφραγίδα και την υπογραφή του.


Πολύ αργά σε φώτισε ο Θεός κυρ Γιάννη.


Μοίρασαν σκονάκι στη Βουλή "πως πρέπει να αντιμετωπίσετε το ΣΥΡΙΖΑ"

Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Ο κύριος Σγουρός εγκαινιάζει τον 4ο Βρεφονηπιακό σταθμό Κορυδαλλού.

ο κύριος Σγουρός εγκαινιάζει τον 4ο βρεφονηπιακό σταθμό Κορυδαλλού
Πανηγυρικά τα εγκαίνια (αν και πολύ κάτω σε συμμετοχή από τις προσδοκίες των διοργανωτών).

Την προηγούμενη περίοδο, έκλεισαν έξι βρεφονηπιακοί σταθμοί με γεωγραφική διασπορά στην πόλη του Κορυδαλλού. (Κανείς δεν μας φώναξε τότε). 

Το μειονέκτημα της πρωινής παράδοσης και μεσημεριανής παραλαβής παιδιών από κατοίκους της πόλης σε μεγάλη απόσταση είναι εμφανές.

Μου αρέσει και μένα που χτίστηκε ο 4ος Βρεφονηπιακός Σταθμός. Σε ποιόν δεν αρέσει; 
Όμως, όπως έχουν διαμορφωθεί τα προβλήματα και επειδή αυτό που προσφέρεται από τις διοικήσεις σε σχέση με την πραγματική ανάγκη των ανθρώπων είναι ελάχιστο, σίγουρα δεν είναι καιρός για πανηγύρια. Επίσης ο κ. Σγουρός, αν ήξερε τι του γινόταν θα απέφευγε η φωτογραφία στο δελτίο τύπου να περιέχει τον κ. Κασιμάτη.
Το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Αττικής (ολόκληρο εδώ)

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, δε συμμετείχαν στη φιέστα του  κ. Σγουρού. Καλά έκαναν...

Η ακόλουθη ανακοίνωση "Eγκαίνια του 4ου Βρεφονηπιακού Σταθμού: κανείς δεν πείθεται πλέον από τις φιέστες" αναρτήθηκε χτες το βράδυ στο blog του "Πάμε Αλλιώς" της κυρίας Καίτης Κυλάκου


"Με σκόπιμη καθυστέρηση, γίνονται αύριο τα εγκαίνια του 4ου Βρεφονηπιακού Σταθμού, προκειμένου να λάβουν χαρακτήρα προεκλογικής γιορτής, -κατά το γνωστό τρόπο συμπεριφοράς που χαρακτήρισε σε όλη τη διαδρομή της αυτή τη διοίκηση. Η εποχή όμως, δεν προσφέρεται για τέτοιου είδους εκμετάλλευση: Απλήρωτοι εργαζόμενοι, απουσία ή υπολειτουργία βασικών κοινωνικών δομών πρόνοιας, πολίτες απροστάτευτοι, απογοητευμένοι από την απόσταση μεταξύ των πραγματικών αναγκών τους και των δυνατοτήτων αυτής της Δημοτικής Αρχής. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η πραγματικότητα και κανείς δεν πείθεται πλέον από τις φιέστες. Εμείς του "Πάμε Αλλιώς" και θέλουμε και μπορούμε να μην αφήσουμε καμμία κοινωνική δομή του Δήμου( Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, «Βοήθεια στο Σπίτι», ΕΔΑΠΕ ) να λειτουργεί με τον αυτόματο πιλότο. Μακριά από μας η πολιτική της «βιτρίνας». Κοντά μας βρίσκονται οι άνθρωποι και οι πραγματικές τους ανάγκες. Η Καίτη Κυλάκου, δεν θα προσέλθει στα εγκαίνια".


Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ_ γραμμή τυφλών_ SOS!

Θέλεις γερά μάτια.
Για να κυκλοφορήσεις σε πλατεία στον Κορυδαλλό...

Δυο εικόνες, στην πλατεία Ελευθερίας, το δείχνουν καθαρά.Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Η Μαρία Ρεπούση στηρίζει δυνατά την υποψήφια περιφερειάρχη (ΔΗΜΑΡ) Μαρία Γιαννακάκη.

Η Μαρία Ρεπούση στηρίζει δυνατά την υποψήφια περιφερειάρχη (ΔΗΜΑΡ) Μαρία Γιαννακάκη.
Πολύ φυσικό άλλωστε, αφού ανάλογη ήταν (και παραμένει) η δυνατή στήριξη της κυρίας Γιαννακάκη προς την κυρία Ρεπούση.
Όπως προκύπτει από την ανάρτηση του matrix24.gr, που αναδημοσιεύω σήμερα, η κυρία Γιαννακάκη όταν είναι να στηρίξει την κυρία Ρεπούση, δεν διστάζει καθόλου. 
Την άλλη φορά τιτίβιζε...

Το τιτίβισμα της κυρίας Γιαννακάκη, όπως το αποτυπώνει το matrix24gr 


"Γιαννακάκη στηρίζει Ρεπούση"

Ο Neo σας έχει ενημερώσει πολλές φορές για τη στήριξη που έχουν παράσχει στη Μαρία Ρεπούση άλλα στελέχη της ΔΗΜΑΡ, όπως ο εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Παπαδόπουλος, αλλά και για τη δυσφορία του ίδιου του Φώτη Κουβέλη για την βουλευτή του κόμματός του, όταν είπε όσα είπε για την γενοκτονία των Ποντίων. 

Εχθές, η ΔΗΜΑΡ δεν έκανε επισήμως κάποιο σχόλιο για τα όσα είπε στη Βουλή η Μαρία Ρεπούση, όταν χαρακτήρισε τα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά «νεκρές γλώσσες», ενώ θα έχει ενδιαφέρον τί θα απαντήσει ο ίδιος ο Φώτης Κουβέλης, αν ρωτηθεί στην αυριανή συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στο πλαίσιο της παρουσίας του στη ΔΕΘ. Πάντως, χθες, παρά τη σιωπή της Αγίου Κωνσταντίνου, μία βουλευτής του κόμματος στήριξε δημοσίως τη Μαρία Ρεπούση. Ο λόγος για την Μαρία Γιαννακάκη, η οποία επισήμανε στο twitter της ότι όντως υπάρχουν νεκρές γλώσσες και, μάλιστα, επικαλέστηκε τον επιφανή γλωσσολόγο, Γιώργο Μπαμπινιώτη. «Το «νεκρές γλώσσες» είναι επιστημονικός όρος. Εδώ τον αναφέρει ο συντηρητικός γλωσσολόγος Μπαμπινιώτης», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Γιαννακάκη. Οπωσδήποτε, το «τιτίβισμά» της θα άρεσε στη Μαρία Ρεπούση. Για τον Γιώργο Μπαμπινιώτη, πάντως, δεν ξέρω…

-----
Παρατήρησα ότι και με τα χτεσινά ντράβαλα που δημιούργησαν οι τοποθετήσεις της Ρεπούση για τις παρελάσεις, ένα μικρό τιτιβισματάκι το πρόλαβε η Μαρία Γιαννακάκη δείτε το εδώ  https://twitter.com/MariaYannakaki/status/448357900067827712

Η Μαρία Γιαννακάκη, εκτός από στέλεχος της ΔΗΜΑΡ είναι γνωστή και δυναμική Κορυδαλλιώτισσα Φαίνεται ότι εξαιτίας αυτού του γεγονότος, εκτός από τη στήριξη της Μαρίας Ρεπούση, επιτυγχάνει λόγω των σχέσεων φιλίας και συνεργασίας με το Δήμαρχο και την πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβουλίου ένα ευρύτερο πλαίσιο υποστήριξης  Είναι επίσης γεγονός, το οποίο έχει τη σημασία του, ότι, πλειάδα στελεχών στον τομέα της επικοινωνίας του Δήμου διαθέτουν (παράλληλα) κομματικό ρόλο στη ΔΗΜΑΡ, ρόλο σε υψηλότατα κλιμάκια.

Νέλλη Παπαχελά, Μαρία Ρεπούση, Μαρία Γιαννακάκη (στο βήμα)
και
ο δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού Γιώργος Μακρυνός

Πηγή φωτογραφίας: προφίλ facebook ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
άλμπουμ ΔΗΜΑΡ Κορυδαλλού: "Τι σχολείο θέλουμε"Όπως αποτύπωσε το korydallos.blogspot με ανάρτησή του στις 13/3/2014 (εδώ)
υπήρξε άμεση πανηγυρική προβολή της υποψηφιότητας από επικοινωνιακά εργαλεία που διαθέτει ο μηχανισμός επικοινωνίας του σημερινού Δημάρχου.
Χαρακτηριστική είναι η φράση "Μας αρέσει" που προστέθηκε από τη διαχείριση της σελίδας κατά την κοινοποίηση της φωτογραφίας με σύνδεσμο στο badiera.grΤρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Δημόπουλος καλεί νεολαία!

Τώρα βέβαια γιατί να πάει η νεολαία με τον κύριο Δημόπουλο και από που και ως που να γίνουν μια παρέα;Ο μαρτυριάρης...
Πάντα υπάρχει ένας μαρτυριάρης.
Δείτε όμως, πως συμβαίνει καμιά φορά να γυρίζει ανάποδα.
Και τότε...

Μερικοί δε χρειάζεται να πάνε στην Πυθία για "να το πιάσουν".
Εκεί, στην άλλη πλευρά, λόγω συσσώρευσης (μαρτυριάρηδων) είναι σκληρά εκπαιδευμένοι.

Τα είπα. Όμορφα δεν ξηγιέμαι;Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

Ο κύριος Δημήτρης Κεφάλας, έστειλε επιστολή στο tenekedoupoli.


Το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα ήρθε στο e-mail του blog 
Αξιότιμε Κύριε ή Κυρία, 
Ονομάζομαι Δημήτρης Κεφάλας. Διάβασα μια ανάρτηση που κάνατε ή οποία αφορά τον Σκακιστικό Όμιλο Κορυδαλλού καθώς και εμένα προσωπικά. 
Η ανάρτηση βρίσκεται στο http://mirmigi.blogspot.gr/ και συγκεκριμένα στο  (http://mirmigi.blogspot.gr/2014/03/facebook_23.html ) και στην οποία αναφέρεστε ανώνυμα και υβριστικά σε εμένα και στον Σκακιστικό Όμιλο Κορυδαλλού καθώς και στον κ. Σταύρο Κασιμάτη. 
Θα ήθελα σας παρακαλώ πάρα πολύ τα εξής:α) να μου κοινοποιήσετε τα στοιχεία του υπευθύνου του σάιτ καθώς και  του αρθρογράφου του συγκεκριμένου άρθρου (ονοματεπώνυμό σας κλπ) άμα δεν είναι το ίδιο πρόσωπο, ώστε να σας απαντήσω άμεσα σε αυτά που έχετε αναρτήσει στην ιστοσελίδα σας. Όπως γράφω επώνυμα δημοσίως έχω το δικαίωμα να θέλω να αναφέρονται επώνυμα για εμένα όσοι γράφουν δημοσίως. β) Έως ότου γίνει αυτό θα ήθελα να "κατεβάσετε" την ανώνυμη και υβριστική ανάρτησή σας ειδαλλώς θα αποτελεί προιόν κακόβουλο, υβριστικό και συκοφαντικό. γ) να αναρτήσετε το παρόν κείμενο στο σάιτ σας.  Η παρούσα δήλωση κοινοποιείται σε α) στο μέιλ που αναγράφεται στο σάιτ http://mirmigi.blogspot.gr/ β) Στην Ελληνική Αστυνομία (τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος)γ) Στον κ. Σταύρο Κασιμάτη.  Ευχαριστώ εκ των προτέρων Είμαι στην διάθεσή σαςΔημήτρης Κεφάλας

          Η απάντηση του  tenekedoupoli
          Ευχαριστώ τον κ. Κεφάλα που απευθύνθηκε στο tenekedoupoli.
·        Δεν υπήρξε καμία πρόθεση προσβολής, αφού άλλωστε η μόνη αναφορά της ανάρτησης στο όνομά σας είναι στη δεύτερη παράγραφο όπου περιγράφεται και κρίνεται η εικόνα, προφίλ facebook του σκακιστικού ομίλου (και είναι αληθινό γεγονός). Αν η εικόνα αυτή είναι «υβριστική», όπως εσείς αναφέρετε, δεν ευθύνεται το blog που την αναπαράγει. Ας απευθυνθείτε σε κείνους που την έβαλαν εκεί.
·        Η αναφορά σας στην Ελληνική Αστυνομία, είναι άστοχη, αφού στην Ελλάδα, τα θέματα ελευθερίας  έκφρασης, συμπεριλαμβανομένης και της άσκησης κριτικής από τα blog ιδιαίτερα σε δημόσια πρόσωπα, δεν τα ρυθμίζει η Αστυνομία, αλλά τα προβλέπει το Σύνταγμα. Παρά ταύτα, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε όπου θέλετε –και αυτό σας το δικαίωμα σημαίνει ότι δεν είστε αδύναμος- και υπάρχει σχετική νομοθεσία. Ακριβώς για αυτό το λόγο, ο blogger δεν κρύβεται, αντιθέτως είναι εκτεθειμένος έναντι του κάθε ενός που θεωρεί ότι θίγεται (δικαίως ή αδίκως) από τα γραφόμενα εδώ, ο οποίος μπορεί να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη.
·       Το blog αυτό, δεν είναι "ανώνυμο", απλώς έχει "ψευδώνυμο".  Δεν το γράφει δημοσιογράφος, το γράφει πολίτης, δεν λέει τις ειδήσεις, λέει τις απόψεις του blogger και σχολιάζει όσα θέματα και πρόσωπα θεωρεί ενδιαφέρον ή σκόπιμο. 
     Το blog, έχει φυσιογνωμία και ιστορία, με πολυετή παρουσία και 1325 αναρτήσεις, όπου καταγράφονται θέσεις για πάρα πολλά θέματα. Αυτή η φυσιογνωμία, συνιστά στην πραγματικότητα μια επώνυμη διαδικτυακή παρουσία του tenekedoupoli, η οποία ως αντικειμενικό γεγονός καθιστά άτοπη οποιαδήποτε απόπειρα ταύτισης του χώρου αυτού με καιροσκοπικά φαινόμενα του διαδικτύου. Εύκολα, θα μπορούσα να σας υποδείξω τέτοια παραδείγματα αλλά δεν είναι διαδικαστικά ωφέλιμο για τη συντομία της απάντησης. 

Η επίμαχη ανάρτηση βρίσκεται εδώ για τους αναγνώστες  του tenekedoupoli

ΥΓ. (1) Παραμένει η απορία, ποιος διαχειρίζεται το προφίλ του σκακιστικού ομίλου, που κατά την άποψή μου έπρεπε να είναι σελίδα και όχι "ατομικό" προφίλ. (2) Για την ιστορία, ενώ έστειλα την ανάρτηση με την αναφορά "για λόγους δεοντολογίας σας αποστέλλω την τελευταία μου ανάρτηση με τη σημείωση το blog είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διατύπωση άλλης άποψης στο προφίλ του σκακιστικού ομίλου", το αποτέλεσμα ήταν να μπλοκαριστώ στο facebook, με αποτέλεσμα να μην τον βλέπω. Αλήθεια, θα μας αποκαλύψει κανείς ποιος διαχειρίζεται αυτό το προφίλ και γιατί δεν το έκανε σελίδα, αφού εκφράζει μια συλλογικότητα; 
     (3) Το τελευταίο: κύριε Κεφάλα, επειδή γράφετε ότι αναφέρομαι υβριστικά όχι μόνο σε εσάς, αλλά και στον σκακιστικό όμιλο. Αυτό πάρτε το πίσω. Είμαι φίλος του αθλήματος. Μην είστε και βέβαιος ότι θα με κερδίσετε στο σκάκι. Επιφυλάσσομαι...


Μια παλιά ανάρτηση του tenekedoupoli για την ανωνυμία των Blogs (

ΠΈΜΠΤΗ, 6 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2009)

Ποιήματα και τραγούδια. Κανείς δεν μπορεί να τα σταματήσει.Γιατί παραιτήθηκε ο Χριστοφορίδης; Αυτή είναι ερώτηση!(Ερώτηση)
Δημητράκηηηηηηηη ακούς........... 

(Απάντηση)
 Έλα βρε κ. Παιδιαδίτη αναμάρτητη. Πες τα... μια ανάσα από αμαρτωλή μκο είσαι απλώς γιατί δεν κατάφερες να γίνεις. Αμαρτωλή όμως σαν να ακούγεται πολύ ότι είσαι.


Ο ένας ρωτάει, ο άλλος απαντάει. Όλοι λένε ότι "έχουν χαρτιά". Κανείς δεν τα βγάζει όμως!!!

Ένας Δήμαρχος κουρασμένος (εδώ)

Τα κοκόρια "τσακώνονται"  

Και εμείς πληρώνουμε το λογαριασμό...

Με την ευκαιρία, να ρωτήσω, για τον κύριο Χριστοφορίδη, που ευχαρίστως θα φιλοξενήσω την απάντησή του, 

γιατί  όταν το υπουργείο Εργασίας δημοσιοποίησε τον κατάλογο με τις ΜΚΟ που πήραν προγράμματα «κοινωφελούς εργασίας» τότε παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΜΚΟ «Νόστος»; 

Εεεεεεεεεεεεεεεε; 
Γιατίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;

Πές μας τώρα Χριστοφορίδη, δώσε μια εξήγηση.

Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

Σκακιστικός όμιλος Κασιμάτη.

Ο "σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού" κοινοποίησε χτες στο facebook φωτογραφία. Δεν αφορά μαθήματα για σκάκι. Δεν αναφέρεται σε βασίλισσες, αξιωματικούς και πιονάκια. Δεν αναλύει βαριάντες του Φίσερ, του Αλιέχιν και του Κασπάροβ ούτε στρατηγικές ανοιγμάτων.

Ο σκακιστικός όμιλος Κορυδαλλού, μέσω ατομικού προφίλ στο facebook, μας προτείνει, επικοινωνιακά  άκομψα (θα έλεγα βίαια), να ξαναψηφίσουμε για Δήμαρχο το Σταύρο Κασιμάτη, σταυρώνοντας το Δημήτρη Κεφάλα (που έχει πράγματι κάποιο ρόλο στον όμιλο). Αλλά δε νομίζω να έκανε κάποια συνέλευση επί αυτού ούτε και είναι άλλωστε αυτό εντός των σκοπών του ομίλου.
Το tenekedoupoli σχολίασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, με σκακιστικούς όρους και σε πολύ αθλητικά πλαίσια (ΕΙΚ_2)

Οι καλοπροαίρετοι και αξιόλογοι Κορυδαλλιώτες φίλοι- μέλη του σκακιστικού ομίλου, συμφωνούν άραγε ομόφωνα σε αυτού του είδους τη χρήση της παρουσίας τους;
Ο κύριος Κασιμάτης, είναι περήφανος για αυτήν την πρακτική εκμετάλλευσης συλλογικοτήτων του πολιτισμού, της άθλησης κλπ σε πλαίσιο της σκοπιμότητας για την επανεκλογή του;

 Ο κύριος Κασιμάτης, κάποτε, όταν αντιπολιτευόταν τον κ. Χρήστου, αναφερόταν σε πλουραλιστική χρήση των εντύπων του Δήμου (δημοσκόπιο ανοιχτό, με στήλη και αρθρογραφία όλων των παρατάξεων, αλλά και άλλα πλουραλιστικά, όπως το "ανοιχτό συμμετοχικό πρόγραμμα" κλπ. Πολύ γρήγορα κατέληξε στο καπέλωμα όλων των ζωντανών φορέων της πόλης αλλά και των "σφραγίδων" που συντήρησε ή δημιούργησε, ως μηχανισμούς, για την αναπαραγωγή  και της δικής του εξουσίας.
Ο κύριος Κασιμάτης, πιστεύει ότι είναι αιώνιος;
Ο κύριος Κασιμάτης πιστεύει ότι είναι ισόβια η εξουσία του; Κάτι σαν Πάπας της αυτοδιοίκησης;
Ο κύριος Κασιμάτης, καλύπτει και ενθαρρύνει συμπεριφορές που υπακούν στην αρχή "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα";

Πριν λίγες μέρες επισημάνθηκε εδώ η απαράδεκτη πρακτική ακύρωσης συναυλίας
Ενώ παράλληλα, έχουμε το χειρότερη και σκληρότερη μορφή προεκλογικής αντιπαράθεσης. Όπου όμως, ο ίδιος αρνείται μέχρι στιγμής να απαντήσει στις σημαντικές κατηγορίες που του αποδίδουν οι αντίπαλοι του.

Στους οποίους απαντούν μόνο ανώνυμα blog ή γνωστοί φίλοι του.
Υ.Γ Δεν τους έβαλε κανείς, από αυθορμητισμό και διάθεση προσφοράς για την πόλη το κάνουν.Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι ...οι κότες πάνε και γεννούν αλλού.

Εντελώς ψυχροπολεμικό το κλίμα αυτών των δημοτικών εκλογών.
Ο Δήμαρχος, Σταύρος Κασιμάτης, δεν απαντά ο ίδιος στους (υποψήφιους δημάρχους) πρώην αντιδημάρχους του.
Το ρόλο αυτό, κατά το πρότυπο που φαίνεται στην εικόνα έχουν αναλάβει ανώνυμα blog ή γνωστοί "φίλοι" του. Υποθέτω με την εποπτεία του ίδιου, ως παρακλάδι του γραφείου τύπου του Δημάρχου. (Μια διαφορετική εκδοχή θα ήταν καλοδεχούμενη και θα τη φιλοξενήσω στο blog).
Πάντως, η ιστορία έχει όπως τη δείχνει η εικόνα και ακόμα χειρότερα.
Σαν τα κοκόρια αρπάζονται.
Άσχετα ότι, στην προκειμένη περίπτωση, θα αποδειχθεί το... αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες.  


 -Τι να απαντήσεις ρε Σταύρο στα μηδενικά... ούτε τον κόπο δεν αξίζει.


-Στα μηδενικά απαντάς ότι είναι νούμερα... απλώς.

Θυμάμαι το Θόδωρο Πάγκαλο, που είχε αποκαλέσει τον αντίπαλό του πριν από πολλά χρόνια για το Δήμο Αθηναίων "κύριο τίποτα"
Ακόμα, στις συνεντεύξεις για αυτό το θέμα τον ρωτούν. (Εδώ μια και αυτός απαντά "...δεν μετανιώνω για το “κύριος Τίποτα»Η αλαζονεία καλά κρατεί!!


Διάβασε και Η εμπριμέ αρκούδα, οι μπαρμπουτιέρες του Γιάννη και οι μίζες του Γιώργου.


Αλλά, για να έχετε και γνώση ποιό blog διαβάζετε, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στον παρακάτω σύνδεσμο.
Πριν από τέσσερα χρόνια, δείτε τι είχε γράψει το tenekedoupoli

ΤΡΊΤΗ, 20 ΙΟΥΛΊΟΥ 2010    Μαλλιά κουβάρια;

(Τότε, τα διέψευδαν...)


Όταν ο Δήμαρχος είναι κουρασμένος...

ΚΟΙΜΑΤΑΙ...

Από την πρόσφατη πολυδιαφημισμένη σύσκεψη "για την αντιμετώπιση προβλημάτων στα 88 στρέμματα" ή αλλιώς καμαρώστε μας!!!

Συνελήφθη από το korydallos.blogspot (Φωτογραφία και ανάρτηση εκεί)
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ!!! 

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

Η αντίδραση του "tsouxtra free press" στην συνέντευξη Κασιμάτη.

Τα ακόλουθα αντιγράφω από το φιλικό στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιάννη Μελά blog "tsouxtra free press" από σημερινή του ανάρτηση.ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ… 
ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ...


Γέλασε και θύμωσε όλος ο Κορυδαλλός με τα άθλια ψέματα του Κασιμάτη σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «η πόλη μας»

Ποιος πολίτης που ζει ή εργάζεται στον Κορυδαλλό θα διαβάσει τις δηλώσεις του και δεν θα αισθανθεί ότι κάποιος τον κοροϊδεύει? 

Μια συνέντευξη στημένη, στα μέτρα του και με κάποιον που ρωτά ακριβώς αυτά που θέλει να πει ο Δήμαρχος…

Για την ταμπακιέρα ούτε λόγος…

Λέει ότι άνοιξε ένα νέο παιδικό σταθμό!!! Και ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!

Δεν λέει ότι έκλεισε έξι…

Δεν λέει ότι έκλεισε δύο ΚΔΑΠ…

Δεν λέει ότι μαζί με την «αριστερή» Λαμπρινή διέλυσε τις κοινωνικές υπηρεσίες…

Δεν λέει ότι διέλυσε την περίφημη άλλοτε τράπεζα αίματος… (άραγε πόσες μονάδες αίματος χρωστάτε στο Κρατικό Νικαίας?)

Δεν λέει ότι τα δημοτικά ιατρεία υπολειτουργούν… και όλα αυτά, για τα μάτια του κόσμου και για διαφημιστικούς λόγους.

Δεν λέει πουθενά πόσα εκατομμύρια χρωστάει στα ασφαλιστικά ταμεία… πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα να διασύρονται στις δικαστικές αίθουσες συνεργάτες και φίλοι του…

Δεν λέει ότι οι υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου έχουν απαξιωθεί τελείως και λειτουργούν μόνο με το φιλότιμο των εργαζόμενων…  

Δεν λέει πόσα χρήματα οφείλει στις σχολικές επιτροπές ακόμα από το 2011…

Δεν λέει πουθενά ότι κόβουν ακόμα και το νερό σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς…

Δεν λέει ότι όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός σε «καθαριότητα και πράσινο» είναι άθλιος και λειτουργεί με την αγωνία των παιδιών που εργάζονται εκεί…

Δεν λέει ότι έχει διαλύσει τους παιδικούς σταθμούς και τα ΕΔΑΠΕ…

Δεν λέει πόσο πλήρωσαν τα μπάνια οι Κορυδαλλιώτες πέρσι σε αντίθεση με άλλους όμορους  Δήμους…

ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΩΡΑ ΘΗΜΗΘΗΚΕ ?

 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ, ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΛΠ?

 ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ…

Ο αθλητικός οργανισμός και οι δομές του απαξιωμένες και στην τύχη τους (δεκάδες έγγραφα έχουμε από αθλητικά σωματεία της πόλης που μας κάνουν παράπονα)!!!
ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ οι γυμναστές από το 2012!!!

Συμβασιούχοι με 5μηνα κλπ έχουν τελειώσει την εργασία τους και ενώ έχουν περάσει ήδη δέκα μήνες είναι ακόμα ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ και τους κοροϊδεύετε!!!

Όσο για τα έργα που διαφημίζετε με σθένος ΠΑΝΤΟΥ, ας ρωτήσει κάποιος τους δημότες τι γνώμη έχουν…

Για το δε Δημαρχείο, οι δημότες μας γνωρίζουν καλά, ποιοι συνέβαλαν και πόσο για την ανέγερσή του…

Ο ΜΑΙΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ (ΔΗΜΑΡΧΕ) ΕΜΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ…


Όχι δηλαδή πως έχει άδικο, αλλά πως να τον πάρεις σοβαρά τον κ. Μελά, αφού μέχρι πριν από λίγους μήνες όλα αυτά τα έχει επικυρώσει με την παρουσία του και τα έχει συνυπογράψει. 

http://tsouxtrafreepres.blogspot.gr/2014/03/blog-post_20.html

Το παράπονο του ΑΜΕΑ στον Κορυδαλλό!!


Το είπαμε, το κάναμε πράξη! 
Αυτό είναι το προσκλητήριο του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη που διεκδικεί νέο χρόνο για να συνεχίσει "το έργο του" στον Κορυδαλλό.

Πριν λίγες ώρες στο facebook ο κ. Γιώργος Μακρυνός, γνωστός ανθρωπιστής ΠΑΣΟΚος, που διεκδικεί επίσης τη δεύτερη θητεία του στο (ερημωμένο) δημοτικό συμβούλιο, κοινοποίησε αυτό το προσκλητήριο. 
Ένας ΑΜΕΑ τοποθέτησε σχόλιο. Πέρασαν 18 ώρες από εκείνη την ώρα (ώς τώρα που γράφεται η ανάρτηση). 

Το παράπονο του ΑΜΕΑ παραμένει αναπάντητο...


Ανοίξτε τις εικόνες. Αξίζει!!!Ο κ. Γιώργος Μακρυνός, 
έχει στολίσει ξανά ανάρτηση του tenekedoupoli

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Κατάπτυστη απόφαση: Ακυρώθηκε συναυλία στο Δήμο Κορυδαλλού!

Βάφτισαν τη συναυλία προεκλογική συγκέντρωση και την ακύρωσαν. 
Με το πράσινο χρώμα, όσα αντιγράφω από το προφίλ στο facebook της Ελένης Μπελιμπασάκη.ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ''ΠΛΕΙΑΔΕΣ'' ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ..ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΥΠΕΒΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ...ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΤΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ....ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΧΩΡΟ...ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ....ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

(Σχολιασμός του blog)
Πραγματικά, πρέπει να τα έχει χαμένα ο Κασιμάτης. 
Όσοι λοιπόν είστε γιατροί, σταματήστε να γράφετε φάρμακα αν είστε υποψήφιοι, όσοι είστε δικηγόροι, μην πάτε στα δικαστήρια να δικάσετε, όσοι έχετε φούρνους μη μοιράζετε ψωμί...

Την ίδια στιγμή, με τρόπο προκλητικό χρησιμοποιείται και πάλι για τις προεκλογικές ανάγκες του Κασιμάτη ο μηχανισμός του τμήματος πληροφορικής του Δήμου, εμφανίζονται διαρκώς νέοι αυθόρμητοι Κορυδαλλιώτες bloggers που άνοιξαν μόλις πριν λίγες ώρες, αλλά τα ξέρουν όλα.
Ενώ πληρωμένες μηχανές προωθούν τις πονηρές διαφημίσεις καλοστημένων πολλαπλών μορφών ιστοσελίδων facebook κλπ που "ακουμπούν" (απαράδεκτα) πάνω στη σελίδα του Δήμου Κορυδαλλού ή των μισθωτών faisboukoblogger του Κασιμάτη. 

Μπόχα!!!


Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Μια αποστολή της ύποπτης ΜΚΟ / ΕΣΕΠΑ που δεν έγινε ποτέ.
Έτσι Δημήτρη μου, το σωστό να λέγεται!!!

Η αποστολή αυτή δεν έγινε ποτέ.
(επαναλαμβάνω)
Η αποστολή αυτή δεν έγινε ποτέ.

Ο Δήμος Κορυδαλλού, σκόρπισε παντού έντυπα και ηλεκτρονικά πανηγυριώτικα δελτία τύπου και ο κ. Δημήτρης Λιντζέρης βρήκε την ευκαιρία με επαναληπτική παρουσία σε όλα τα τοπικά έντυπα να πλέξει το εγκώμιο του κ. Κασιμάτη. Ήταν Ιανουάριος του 2010, περίοδος κοντά στο ξεκίνημα των μνημονίων


Σήμερα το σκάνδαλο ΕΣΕΠΑ απασχολεί τη δικαιοσύνη, ο κ. Λιντζέρης έριξε την ιστοσελίδα του και εξαφάνισε την προσωπική ιστοσελίδα και τον εαυτό του από τα ΜΜΕ και τα blog ενώ ο κ. Κασιμάτης, μας ζητάει ακόμα μια 5ετία, για να συνεχίσει το έργο του ως "παράδειγμα της Αυτοδιοίκησης". 


εδώ το ψεύτικο δελτίο τύπου του Δήμου Κορυδαλλού το 2010


Από το 2010, το tenekedoupoli είχε καταγράψει...

ΑϊτήΦεύγει η πριγκίπισσα από το Δημόπουλο;Ανακοινώθηκε πανηγυρικά στο πλευρό του όταν προσχώρησε...

Τσιμουδιά τώρα που αποσύρεται...


Μας το φυλάνε για έκπληξη της τελευταίας στιγμής

Η πριγκίπισσα δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο!!!
Μην προσπαθήσουν "να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις". (Θα πέσουν από τα σύννεφα) 
Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

Αυτά, έγραφε ο κ. Δημήτρης Λιντζέρης όταν στήριζε Κασιμάτη....


δημοσίευμα Σεπτέμβριος 2010 (Σε πολλές εφημερίδες της εποχής, πανομοιότυπο


Και πήρε χιλιάδες τηλέφωνα στους Κορυδαλλιώτες, έστειλε χιλιάδες επιστολές στα σπίτια των πολιτών. Θυμάστε κ. Καιμάτη; Εμείς θυμόμαστε...

Η ιστορία, γράφεται μια φορά. Μετά, όπως και αν τη διηγείσαι, η ιστορία μένει πάντα ίδια!

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Γιώργος Βιδάλης, Παναγιώτης Αγκανάκης στο facebook.


Απολαυστική η σημερινή "κατασκοπία" μου στο facebook. 

Ο Γιώργος Βιδάλης, είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Γιάννη Μελά ενώ ο Παναγιώτης Αγκανάκης είναι υποψήφιος με τη δημοτική κίνηση της Καίτης Κυλάκου "πάμε αλλιώς". 

Δύο φορές ο Γ. Βιδάλης, απευθύνεται υποτιμητικά στον Π. Αγκανάκη, ότι "μπερδεύεται". 

 Όμως ο κ. Βιδάλης ψεύδεται. 

Δεν υπήρξε καμία επιστολή - καταγγελία - αποχώρηση πριν από τρία χρόνια του ίδιου "μαζί με ομάδα δημοτικών συμβούλων" όπως αναφέρει.

Κοκκίνισα τα μπερδέματα 
(συστηματικό μπέρδεμα ημερομηνίας από υποψήφιο =ψέμα).

Τώρα, αν κοκκινίσω και τα ορθογραφικά τα συντακτικά κλπ, το γραπτό θα γίνει σαν φανελάκι του Ολυμπιακού.


 Ερυθρόλευκο...

Κάτω -  κάτω μαργαριτάρι "τεχνητές διαχωρήσεις"Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού, Έκθεση Ζωγραφικής

Έκθεσης Ζωγραφικής του Εικαστικού Αντώνη Πολιτάκη στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στην Μαρίνα Ζέας. Οι πύλες της Λέσχης έχουν ανοίξει από την Παρασκευή 7 Μαρτίου. Ο κόσμος που θα προσέλθει στον ιστορικό χώρο θα έχει την ευκαιρία ν’ απολαύσει εννέα έργα του κ. Πολιτάκη με μεικτή τεχνική από την σειρά «Μεταβολές» με τα προσχέδια τους καθώς και σχέδια, με sanguigna και pastel . Η σειρά αυτή περιλαμβάνει έργα που φιλοτεχνήθηκαν κατά τα έτη 1996 μέχρι το 2000 τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στο εξωτερικό. Η Έκθεση η οποία «φιλοξενείται» στην Λέσχη μετά από πρωτοβουλία του κ. Χρήστου Φλάμπουρα θα διαρκέσει έως την Κυριακή 6 Απριλίου και θα είναι ανοιχτή για τους φίλους της Ζωγραφικής καθημερινά από τις 18:00 έως τις 21:00. Το 30% των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων τέχνης θα δοθούν προς οικονομική ενίσχυση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

(πηγή)

Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ


Είναι ένα χάρισμα να είσαι πολυτάλαντος, αρκεί να ...τα προλαβαίνεις.

Παλιά ΠΑΣΟΚάρα η Αλέκα!
Τη μία χρονιά με το Χρήστου, την άλλη με τον Κασιμάτη, μετά με τον επόμενο ικανό για Δήμαρχο.
Και στα κομματικά όμως, -που να αντέξεις- με το πλέξιμο στην τοπική περνάει ή ώρα αλλά αν θέλεις και γνωριμίες πρέπει να είσαι ενεργητική. Να δείχνεις μια κινητικότητα.

Πότε με το Γιώργο - πότε με το Βαγγέλη, μια με τους 58 - την άλλη με τους 75.

Τώρα και ΣΥΡΙΖΑ!
Στην Αθήνα με το Σακελλαρίδη, στον Κορυδαλλό με το Μελά. 

Με την ευκαιρία της "ημέρας της γυναίκας", η Αλέκα Παιδιαδίτη παρουσιάστηκε με επαναστατική facebook-ο-φορεσιά να κοινοποιεί Γαβριήλ Σακελλαρίδη. 
Έγραψε μάλιστα "365 μέρες το χρόνο
                           Αγώνας, Θυσία, Ελπίδα!!!! φίλε μου..."

ΥΓ Ευχαριστώ τους καλούς φίλους της Αλέκας που μου έστειλαν την εικόνα. Ασφαλώς τη συμπαθούν. Τα ξέρω, τα ξέρω...

Ο "πιτσιρίκος" για το Γαβριήλ Σακελλαρίδη στην Αθήνα.

Ο Γιάννης Κατσιματίδης δεν κατάφερε να γίνει δήμαρχος της Νέας Υόρκης, αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για τη δημαρχία. 

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας στις εκλογές του Μαΐου. 

Το κοινό που έχουν ο Κατσιματίδης με τον Σακελλαρίδη είναι ότι κατάγονται και οι δυο από την Νίσυρο. Δεν γνώρισα ποτέ ούτε έναν κακό άνθρωπο που να είναι από τη Νίσυρο. 

Δεν ξέρω αν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα εκλεγεί δήμαρχος της Αθήνας αλλά εγώ θα τον ψηφίσω. Θα ψηφίσω τον Σακελλαρίδη γιατί είναι 34 χρονών και είναι κοσμοπολίτης. 

Επίσης, θα τον ψηφίσω επειδή όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι μου προκαλούν αναγούλα. 
Βέβαια, θα προτιμούσα οι υποψήφιοι δήμαρχοι να μην προέρχονται και να μην στηρίζονται από κόμματα αλλά από την κοινωνία. Θα γίνει κι αυτό κάποτε. 

Μέχρι τότε, θα ψηφίζω νέους. (σ.σ. εννοείται πως οι φασίστες υποψήφιοι δεν υπολογίζονται ως νέοι, αφού οι φασίστες δεν υπολογίζονται ούτε ως άνθρωποι.)

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές δεν ψήφισα. Δεν ήθελα να ψηφίσω κανέναν και δεν πήγα. Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, θα πάω για να ψηφίσω τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

pitsirikos


Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

Ξέρεις ότι είσαι από τον Κορυδαλλό όταν...


Ξέρεις ότι είσαι από τον Κορυδαλλό όταν... όταν κάνεις ρόμπα τους μασκαράδες...

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο εκδότης;
Στηρίζει "με νύχια και με δόντια" τον εκλεκτό του, για τις δημοτικές εκλογές στον Κορυδαλλό, όμως επικόλλησε σύνδεσμο που παραπέμπει στις ιστοσελίδες του και εκτέθηκε, αφού τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα 3 ώρες μετά. Όλα αυτά συνέβηκαν στην καταπληκτικά  αναπτυσσόμενη ομάδα του facebook (8.300 μέλη). Έχουν περάσει 4 ώρες και ο διαχειριστής "νέα κορυδαλλός" δεν απαντά!!! Οι ερωτήσεις έχουν ως εξής: 

Αληθεύει ότι εκπροσωπείτε προφίλ εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, των οποίων η επιχειρηματική δραστηριότητα έχει κρίσιμο συμφέρον για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών;

Διαψεύδετε ότι πρόσωπο από τα άμεσο συγγενικό περιβάλλον του εκδότη τον οποίο εκπροσωπεί το προφίλ σας, έχει ήδη δηλώσει υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Δημόπουλου;

Γνωρίζετε ότι το (επιχειρηματικό) προφίλ σας, θα έπρεπε να εκπροσωπείται ως σελίδα στο facebook, ενώ το έχετε φτιάξει ως ατομικό προφίλ; Είναι παράτυπο και αν γίνει «ΑΝΑΦΟΡΆ» θα διαγραφεί από την κοινότητα;

Είναι όμως αλήθεια, ότι έχετε φτιάξει εκτός από το «Νέα Κορυδαλλός» και άλλα παρόμοια προφίλ (Τοπικά Αυτοδιοικητικά Νέα - Αυτοδιοικητικα Νέα Αττικής)
και άλλα, τα οποία αναδημοσιεύουν «το ένα από το άλλο» τις ιστοσελίδες σας;

Τα αληθινά αρχικά σας είναι Δ.Β. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανοίξτε τις εικόνες, που βρίσκονται στην κυρίως ανάρτηση με κλικ εδώ


Σύνδεσμος ομάδας:  

https://www.facebook.com/groups/598518620241243/602749789818126/?notif_t=group_comment_reply
Σημ: Στην ομάδα αυτή, έχει συμφωνηθεί να αποφεύγονται οι πολιτικές διενέξεις.

ΩΡΑ 10: 24 
ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΖΕΤΑΙ ΡΗΤΑ, ΟΤΙ Η ΦΡΑΣΗ 
 "ο διαχειριστής "νέα κορυδαλλός" δεν απαντά!!!" 
ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ  ΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ)

επίσης, για λειτουργικούς λόγους, συμπληρώθηκαν οι εικόνες με τους σχολιασμούς και τα αναπάντητα ερωτήματα εντός του blog.

Αυτά, προς αποφυγή παρεξήγησης - κατόπιν επικοινωνίας με τους δημιουργούς-διαχειριστές της ομάδας (Ξέρεις ότι είσαι από τον Κορυδαλλό όταν...)


Loading...