θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Η Καίτη Κυλάκου μας κοιτάζει στα μάτια και μας λέει: Υπάρχει λύση!



  Η Καίτη Κυλάκου είναι υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β' Πειραιά,δημοτική σύμβουλος - δικηγόρος

Καίτη Κυλάκου: Είμαστε έτοιμοι και το έχουμε αποδείξει

  Στις γειτονιές, τους δρόμους και τις πλατείες της Β' Πειραιά από τη Σαλαμίνα, το Πέραμα, τη Δραπετσώνα, το Κερατσίνι, τη Νίκαια, του Ρέντη και τον Κορυδαλλό, ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και οι υποψήφιοι βουλευτές συναντάμε καθημερινά πολίτες που εκφράζουν την υποστήριξή τους στο πρόγραμμά μας για ν' ανατραπούν τα Μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις. Τα ίδια μηνύματα έρχονται από όλη την Ελλάδα.
Η ενίσχυση και η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δεν είναι δημοσκοπικό εφεύρημα. Είναι πραγματικότητα ορατή από όλους και πιστεύουμε ότι θα εκφραστεί στην κάλπη της 6ης Μαΐου ακόμη πιο δυνατά. Αυτό συμβαίνει γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα δώσαμε μάχες παντού, συναντηθήκαμε με την κοινωνία στους δρόμους και τις πλατείες της αγανάκτησης και της διαμαρτυρίας, γίναμε ένα με τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους στις απεργίες και τους αγώνες τους για να αντισταθούν στην οικονομική τους αφαίμαξη και στην πλήρη κατάργηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων, κάναμε την καλύτερη και ισχυρότερη, κατά γενική ομολογία, αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή.
Όλα αυτά δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να είναι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ακόμη πιο ισχυρός και περισσότερο έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κοινωνίας. Εμείς ζητάμε από τον ελληνικό λαό να μετατρέψει τον θυμό και την αγανάκτησή του σε θετική ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και να στηρίξει το πρόγραμμά μας που βασίζεται στην άμεση απεμπλοκή από τα Μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, στην ακύρωση των μέτρων που απορρέουν από αυτά, στην ανατροπή της πολιτικής λιτότητας, στη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους που είναι προϊόν τοκογλυφικών πρακτικών, στην υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών και στην υπεράσπιση της δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: