θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η κυρία Καίτη Κυλάκου με τον πελάτη της στο λεωφορείο!

"Στο λεωφορείο της γραμμής Κορυδαλλού-Πειραιά (830) μαζί με τον Ενρη ...
Πριν δύο ώρες ήμουν στο λεωφορείο της γραμμής Κορυδαλλού-Πειραιάς (830) μαζί με τον Ενρη (επί δέκα χρόνια μετανάστη από Αλβανία) και πηγαίναμε να πάρουμε προσωρινή διαταγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά αναστολής εκτέλεσης της απορριπτικής απόφασης του Περιφερειάρχη της άδειας διαμονής του λόγω μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού ενσήμων, εξ αιτίας της κρίσης. Στις επόμενες στάσεις όταν μία θορυβούσα πενταμελής οικογένεια τσιγγάνων(ο πατέρας γύρω στα 26, η μητέρα 20 και τα παιδιά 1-3 ετών) επιβιβάστηκε στο λεωφορείο, η κυρία που καθόταν δίπλα μου, αναφώνησε με έπαρση " αυτοί τουλάχιστον είναι 'Ελληνες..." και συνέχισε "... όχι αυτούς τους βρώμικους, μαυριδερούς και επικίδυνους που μας κουβάλησαν..." Είναι σίγουρο ότι η κυρία παρακολουθεί τα καθεστωτικά κανάλια και δεν γνωρίζει ότι την συνθήκη ¨Δουβλίνο 2¨ η οποία μετατρέπει την χώρα μας σε μια απέραντή αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, πόνου και δυστυχίας την υπέγραψαν και την στήριξαν οι εκπρόσωποι του μνημονιακού μπλόκ εξουσίας
Καίτη Κυλάκου"
Το παραπάνω αντέγραψα από το ιστολόγιο της δημοτικής κίνησης "ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ" που διευθύνει η κυρία Καίτη Κυλάκου, επικεφαλής της κίνησης.
Η αιτία της αναδημοσίευσης αυτής δεν είναι επειδή με ερέθισαν τα καθεστωτικά κανάλια και το "Δουβλίνο 2" - ούτε η λεπτή ισορροπία των σχέσεων του Αλβανού μετανάστη με τον τσιγγάνο.
Όλα αυτά -τέλος πάντων- αποτελούν γνωστά κατά κάποιο τρόπο, έστω και δυσκολοχώνευτα ζητήματα της νεώτερης καθημερινότητάς μας.
Βρήκα πολύ πιο ερεθιστικό κάτι που ήταν άγνωστο σε μένα και το θεωρώ φανταστικό. 
Η Καίτη Κυλακου, αρκετές φορές υποψήφια Βουλευτής, αρκετές φορές υποψήφια Δήμαρχος, με σταδιοδρομία στη δικηγορία, μετακινείται με ...λεωφορείο!!!
 

.......
Η φωτογραφία δεν είναι άσχετη με το θέμα.
Είναι η Καίτη λίγα χρόνια πριν.



 

Εννοείται ότι την έκλεψα από το facebook χωρίς να λάβω άδεια από πουθενά και ελπίζω να μην βρεθώ εξαιτίας αυτής της ενέργειας σε κανένα πρωτοδικείο

2 σχόλια:

Chocorello είπε...

Ας μη την έβαζε.

Τι περίεργο όμως, ε;
Να ειναι άξια αναφοράς η χρήση ΜΜΜ από δημόσια πρόσωπα και ειδικά πολιτευόμενα....

mirmigi είπε...

καλημέρα Ghocorello