θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Αρβανίτης.

Χτεσινή ανακοίνωση του Γιώργου Αρβανίτη


Η πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί στη χώρα τα τελευταία 2,5 περίπου χρόνια, έχει εξαντλήσει τον εργαζόμενο, έχει καταστρέψει τον ελεύθερο επαγγελματία και έμπορο και έχει εξευτελίσει επί της ουσίας τον συνταξιούχο και τον απόμαχο της ζωής.
Απεναντίας με την πολιτική των αλλεπάλληλων μνημονίων και των πολιτικών που τα συνοδεύουν διασώθηκαν οι τράπεζες και οι αποτυχημένες στρατηγικές τους καθώς και οι απανταχού πιστωτές και τα υπερκέρδη τους, καταδικάζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών για τις επόμενες δεκαετίες σε ανέχεια, οικονομική σκλαβιά και εξαθλίωση και το χειρότερο καταδικάζοντας τη νέας γενιά της χώρας μας σε μια ζωή χωρίς όνειρα και ελπίδες.
Απέναντι σε αυτή τη κατάσταση κάθε εργαζόμενος, κάθε βιοπαλαιστής, κάθε δημοκράτης οφείλει να συμμαχήσει, να αγωνιστεί  και να νικήσει, δημιουργώντας την ευρύτερη δυνατή ενότητα και συσπείρωση, τη διαμόρφωση του μεγαλύτερου δυνατού λαϊκού – εργατικού μετώπου.
Σε ότι με αφορά, παρότι θα επιθυμούσα μια συνολική τοποθέτηση και διατύπωση άποψης από την τοπική πρωτοβουλία και προσπάθεια στην οποία συμμετέχω τα τελευταία χρόνια με αυτοδιοικητική αλλά και ευρύτερη δραστηριότητα, τοποθετούμε ανοικτά και δημόσια όπως όλα αυτά τα χρόνια άλλωστε.
Με τις μικρές μου δυνάμεις και αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που αναπτύχθηκε για τη συγκρότηση ενός νέου, ενιαίου συνασπισμού εξουσίας σε προοδευτική κατεύθυνση και προς όφελος των εργαζομένων.
Στηρίζω την πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και του επικεφαλής του Αλέξη Τσίπρα στις επερχόμενες εκλογές οι οποίες είναι απαραίτητο να προκηρυχτούν άμεσα και να εκφραστεί ο λαός στις κάλπες, ασκώντας το μέγιστο δημοκρατικό του δικαίωμα.
 Ο Γιώργος Αρβανίτης, έχει δραστηριοποιηθεί από τη δεκαετία του 90 στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ και ανήκει στον ιδρυτικό πυρήνα δημιουργίας της 16χρονης πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: