θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Μας τα χετε πει κ. Σαμαρά...

Δήλωση Προέδρου ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λούκας Τ. Κατσέλη

Η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ  Λούκα Τ. Κατσέλη, σχετικά με τις προτάσεις του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά για την οικονομία, έκανε την  ακόλουθη δήλωση:
Η οικονομική πρόταση της Ν.Δ. είναι γνωστή. Την προετοίμασε η Τρόικα και τη συμφώνησε και την υπέγραψε με το Μνημόνιο ΙΙ ο κ. Σαμαράς.
Σήμερα, ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να πατήσει σε δύο βάρκες: ενώ έχει πει ναι στο Μνημόνιο της διαρκούς και μονόπλευρης λιτότητας, μοιράζει υποσχέσεις για κοινωνική δικαιοσύνη και ανάπτυξη.
Και τα δύο δεν γίνονται! Ο κ. Σαμαράς δε διαφέρει σε τίποτα από τον κ. Βενιζέλο. Έχουν και οι δύο υποθηκεύσει με τις υπογραφές τους το μέλλον της χώρας. Έχουν και οι δύο ασπασθεί τον αδιέξοδο δρόμο του Μνημονίου 2 που παράγει κοινωνικές αδικίες και οδηγεί σε βαθειά ύφεση και τελικά σε στάση πληρωμών.
Οι πολίτες, όμως, ούτε παραπλανούνται, ούτε παρασύρονται από επικοινωνιακά τρικ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ τους καλεί στις επερχόμενες εκλογές να επιλέξουν εκείνους που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να διαπραγματευθούν σκληρά την ανατροπή του Μνημονίου 2 και όχι τη διαχείρισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: