θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πως να καταλάβεις τη γραμμή;

(Με αφορμή και σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης)
Από το γεγονός ότι η κυρία Κυλάκου δεν συμμετέχει αυτοπροσώπως στην Οικονομική Επιτροπή παραξενεύομαι διαβάζοντας την επιστολή της. Με την κουταμάρα που με δέρνει θα αναρωτηθώ:
Γιατί εκ των μελών που συμμετέχουν (?) στο σημαντικό αυτό όργανο δεν τέθηκαν τα αυτονόητα; Προβλεπόμενες -και εκ του νόμου- υποχρεώσεις ΔΕΝ επισημάνθηκαν (συνεπώς δεν ανησύχησαν ή δεν απασχόλησαν) ούτε την κόκκινη ούτε την μπλέ ούτε την "άλλη" δημοτική αντιπολίτευση;

Με την ασυνέπεια και με τα γενικότερα χάλια της δημοτικής ψευδοελίτ όλων των χρωμάτων που βρίσκεται εντός και γύρω του Δημοτικού Συμβουλίου, να μην ασχοληθώ σήμερα. Έχει και τόσα πολύ σοβαρά προβλήματα ο τόπος που κινδυνεύω να παρεξηγηθώ.

Λόγω της συμμετοχής όμως του κ. Διάκου, από τη θέση του Αντιπροέδρου στην Δημοτική Οικονομική Επιτροπή, προκαλείται ένα ειδικό γαργαλητό στη σθεναρή μου μνήμη με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αντισταθώ.
Στην εικόνα ο κ. Γιάννης Διάκος με τον Δήμαρχο κ. Σταύρο Κασιμάτη

Η χειραψία της φωτογραφίας στο παρελθόν έχει αρκετά απασχολήσει το blog αυτό -και όχι μόνο- ενδεικτικώς παραπέμπω εδώ , εδώ , με μπήξιμο νυχιών εδώ, με αντιμνημονιακή ένταση εδώ με δικαστηριακού χαρακτήρα καντάδες εδώ...
για να καταλήξουμε ...μετά από όλα αυτά, τα πολλά... σε σειρά κραυγαλέων γεγονότων τους τελευταίους μήνες, τα οποία αντιμετωπίζονται με την μέθοδο της απολύτου σιωπής από τον κ. Διάκο. (Που και που "πέφτει και καμιά κορώνα", ίσως για να μη νιώθει μοναξιά η συμπολίτευση).

Τι τρέχει κύριε Διάκο;
Πίνεις κανένα βότανο ή μας τάιζες τόσον καιρό κουτόχορτο;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kοροιδεύουν τους εαυτούς τους.Οι άνθρωποι αυτοί που διοικούν τον Δήμο τόοοοσα χρόνια,οι οποίοι δημιουργήσαν το πρόβλημα θα το λύσουν κιόλας?
Η κυρία Κατσάνου?Ικανοποιείτε όταν ικανοποιούντε οι διευθετήσεις της και σιωπά?
Μήπως πρέπει να παραιτηθούνε?

Ανώνυμος είπε...

τώρα τι σου φταίει η Κατσάνου ?

Ανώνυμος είπε...

Διπρόσωπη.Αλλα μέσα άλλα έξω

agnostik είπε...

νομίζω ότι (ανωνύμως) δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να εκφραστούν χαρακτηρισμοί κατά προσώπων, οι οποίοι μπορεί και να τα αδικούν.

Ανώνυμος είπε...

@agnostik ανώνυμη είναι και η ανάρτηση..

mirmigi είπε...

Προς @Ανώνυμος (1:06μμ)
να παρατηρήσω ότι το blog δεν έχει "ανώνυμία" αλλά "ψευδωνυμία".
Επίσης, η ανάρτηση δεν περιέχει χαρακτηρισμούς αλλά σχολιασμό και κριτική γεγονότων.(Κατά την άποψη του blog βεβαίως).