θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Και το ΛΑΟΣ με τον κύριο Κασιμάτη στον Κορυδαλλό;

Έγινα μάρτυρας μιας συζήτησης.

Δυό "φίλοι του ΠΑΣΟΚ" λίγες ώρες νωρίτερα συζητούσαν και διαφωνούσαν...

Σε μια στιγμή η συζήτηση έγινε πιο έντονη και ακούστηκαν οι φωνές.

Συνέλαβα τον διάλογο...

Ο ένας, υποστήρικτής της κυρίας Κατσάνου, υποστήριζε ότι στον δεύτερο γύρο ο Κασιμάτης θα καταρρεύσει. Υποστήριζε ότι η κυρία Κατσάνου θα επικρατήσει άνετα στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου και ο Δήμος αλλάζει χέρια.

Ο άλλος, υποστηρικτής του κυρίου Κασιμάτη, έλεγε ότι δεν θα υπάρξει δεύτερος γύρος.

Άρχισαν τους λογαριασμούς, με προσθέσεις και αφαιρέσεις και υπολογισμούς: συν την στήριξη έλεγε ο ένας - μείον τη γκρίνια έλεγε ο άλλος, συν 1000 εργαζόμενος έλεγε ο ένας - και που ξέρεις τι θα κάνουν όταν δεν τους βλέπουν έλεγε ο άλλος, "μέχρι 15" ο Βουγιουκλάκης έλεγε ο ένας - "από 20 και βάλε" έλεγε ο άλλος.

Τον έβαλε να προσθέτει. Έκλεινε δάκτυλο και έλεγε:

Τόσο η αποχή, τόσο το ΚΚΕ και τόσο ο Βουγιουκλάκης... Πετάγεται ο άλλος και λέει : όλα μαζί 53 ρε φίλε. Και έτσι να βγούνε 47% πάει. Στοίχημα ότι δεύτερο γύρο ούτε με 47 δεν κερδίζει.

Σιγά, σιγά, του λέει ο άλλος. 47 και 5 πόσο κάνει;

Μα τι σκατά λογαριασμό κάνεις επιτέλους;

Το ΛΑΟΣ σύντροφε. Το ΛΑΟΣ. Δεν έχει 5% το ΛΑΟΣ;

Δεν ήθελα από όλη αυτή τη μεταφορά της συζήτησης να παρουσιάσω ποσοστά και εκδοχές.

Απλώς μου έκανε εντύπωση η απάθεια με την οποία αναφέρθηκε η άθροιση του ΛΑΟΣ με "τους ψήφους του Κουβέλη". Σύμφωνα με την πληροφορία αυτή, (που προσπαθώ να διασταυρώσω) η συμφωνία του κυρίου Κασιμάτη με το ΛΑΟΣ έχει κλείσει και απλώς συζητείται η επικοινωνιακή διαχείριση.

(Απορία): Η τοπική επιτροπή του ΛΑΟΣ ζήτησε ..."να ανακοινωθεί σεμνά" για να μην εκτεθεί ιδεολογικά ή έπιασαν οι ντροπές τον Κασιμάτη;


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Eγω δεν αποκλειω τιποτε και δεν με εκπληση απο τον Κασιματη και την παρεα του τιποτε οι διασπαστες του 2006 να συνεργαστουν και με τον ακροδεξιο Καρατζαφυρερ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ,εδω εφερε εκ μεταγραφης δημοτικο εν ενεργεια συμβουλο της Νικαιας και τον εβαλε στο ψηφοδελτιο του,και ο συγκεκριμενος κυριος που ηταν υποστηρικτης του Μπενετατου αλλα αποχωρησε το 2009 αφου ειχε ψηφιση βεβαια υπερ του διωξιματος των εργαζομενων στην Νικαια που δουλευαν με διαφορες συμβασεις φανταστητε τι εχουν νζ παθουν οι εργαζομενη στον Κορυδαλλο.