θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Με πάθος! Επικαιροποίηση των συνθημάτων Κασιμάτη του 2006.


Από συνέντευξη στο δημοτικό μέλλον, 29/01/2007,
(μόλις είχε αναλάβει ο Κασιμάτης Δήμαρχος).
Η συνέντευξη τιτλοφορήθηκε

"ΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΩΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ"
και είναι άκρως ενδιαφέρουσα...



(Απόσπασμα)
(Ερώτηση)
Σε επιστολή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Χρυσάγης, καταφέρεται με σκληρές εκφράσεις εναντίον σας. Τι απαντάτε στις κατηγορίες του;

(Απάντηση του κ. Κασιμάτη)
Το φαινόμενο Χρυσάγη είναι πανελλαδικής εμβέλειας και ενδιαφέροντος. Πέραν του γεγονότος ότι στον κ. Χρυσάγη απάντησε ήδη ο Κορυδαλλιώτικος λαός στις 15 Οκτωβρίου επιστρέφοντάς του τις ύβρεις και τις απειλές , δημοτικός σύμβουλος που να υπέβαλε εγγράφως την παραίτησή του στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και μετά την ορκωμοσία του αντικαταστάτη του να ζήτησε να ορκιστεί κατά μόνας, δεν πρέπει να υπάρχει σε πανελλήνια κλίμακα. Όπως αντιλαμβάνεστε αυτή η τακτική, πέρα από τα γέλια που προκαλεί, χρήζει και ειδικής αντιμετώπισης. Τελικά όλοι κρίνονται με βάση το μέτρο της σοβαρότητάς τους. Νομίζω όμως ότι το φαινόμενο Χρυσάγη πέρασε κάθε μέτρο και λογική. .

Σχολιασμός:

Παρατηρούμε ότι δημόσια ο δήμαρχος δεν διστάζει να ειρωνευτεί ("φαινόμενο", "χρήζει ειδικής αντιμετώπισης"), τον κύριο Χρυσάγη ενώ θεωρεί ότι το ποσοστό της τρίτης δύναμης που κατέλαβε στις εκλογές, έρμηνεύεται ως "επιστροφή των ύβρεων" από την πλευρά των πολιτών.

Όλα αυτά, είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικά για τον πραγματικό χαρακτήρα του κυρίου Κασιμάτη. Τα λέει, ενώ η επικράτησή του είναι νωπή, ο ίδιος είναι νικητής και ο πολιτικός του αντίπαλος έχει εξουδετερωθεί. Θεωρεί τότε, ότι είναι η κατάλληλη ώρα να τον ειρωνευτεί και να τον απαξιώσει.

Μαθεύτηκε ότι υπήρξαν αρκετές επισκέψεις, στον κύριο Χρυσάγη, από νεοεισερχόμενους στην ομάδα Κασιμάτη (Νεοδημοκράτες), που βρίσκονταν πριν από τέσσερα χρόνια στο δικό του ψηφοδέλτιο και με αυτό έχουν εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τότε, έλεγαν εκείνοι, ότι τους πρόδωσαν όσοι συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο Κασιμάτη. Τώρα, ανακάλυψαν την ανάγκη της ευρείας κοινωνικής συμμαχίας και αδερφοποιούνται με τους τότε "πολιτικούς εχθρούς".
Αναρωτιέμαι τι αντιμετώπιση περιμένουν από τον κύριο Χρυσάγη, αφού ο αρχηγός τους τον έχει στολίσει με όλα τα παραπάνω...

Υ.Γ. Γιά γέλια είπε ο κύριος Δήμαρχος ότι είναι η συμπεριφορά του κυρίου Χρυσάγη. Ξαναδιαβάζοντας στον σημερινό χρόνο τη συνέντευξη του, το πολύ γέλιο το έχει ο τίτλος:
"ΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΩΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ"
Με πάθος γελούν με τα παθήματά τους οι Κορυδαλλιώτες όταν θυμόνται πως την είχαν πατήσει...

Ολόκληρη η απολαυστική συνέντευξη με κλικ εδώ (αναφέρει ο ίδιος ο Δήμαρχος, 25 εκατ. ευρώ το χρέος που παρέλαβε από τον Χρήστου, το οποίο τώρα πλησιάζει τα 40 εκατομμύρια). Αν υποθέσουμε ότι τα έχει φουσκώσει και λιγάκι, άλλωστε διαφωνούσαν σκληρά εκείνη την εποχή με τον κ. Χρήστου για τους αριθμούς, τότε το χρέος όπως αναφέρει σύσσωμη η αντιπολίτευση διπλασιάστηκε σε τέσσερα χρόνια.

'Ετσι είναι τα πάθη συμπολίτες, (πληρώστε τώρα...)



Δεν υπάρχουν σχόλια: