θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκος: Λουκέτα, λουκέτα! Γιώργος: Σουβλάκια, σουβλάκια !


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ:
(Είπε χτες ο κύριος Αντώνης Σαμαράς)
"«Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει ασφυξία, λουκέτα, φόροι, ανεργία»!.. Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση".

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα αναφέρεται στην επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. μιλώντας στο κατάμεστο αμφιθέατρο της «Μανιαρείου Σχολής», κατά της κυβέρνησης αλλά "και προσωπικά στον πρωθυπουργό για την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική". "Ο ίδιος τόνισε πως δεν θεωρεί μονόδρομο «το να σου υποδεικνύουν οι ξένοι πώς θα μας σώσουν» και επανέλαβε πως η Ελλάδα μπορεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της, αρκεί «ο Ελληνας να ξαναπιστέψει στον εαυτό του»".

Ο κύριος Νίκος Χουρσαλάς, αντιδήμαρχος Κορυδαλλού, πρέπει να ήταν στην Μανιάρειο Σχολή και να χειροκροτούσε τον πρόεδρό του που εξαπέλυσε αυτή τη μεγάλη επίθεση στον πολιτικό του αντίπαλο για τις δημοτικές εκλογές.

Μαζί όμως με τον κύριο Κασιμάτη έλαβε και εκείνος το "χρίσμα ΠΑΣΟΚ" και όπως διαδίδουν επώνυμοι φίλοι του κ. Βουγιουκλάκη, "έκοψαν" μαζί με τον Μιχαλολιάκο και σε συνεννόηση με το Δήμαρχο, το χρίσμα της ΝΔ.

Ο κύριος Χουρσαλάς και περίπου 15 ακόμη συνεργάτες του της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί μοναδικό παράδειγμα πολιτικής ακροβασίας το οποίο ανταγωνίζεται μόνο ο κύριος Δημόπουλος, Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κορυδαλλού.

Ο οποίος αφού στόλισε τον σημερινό Δήμαρχο με φράσεις όπως "αγυρτεία", "καπηλεία" και άλλα, τότε που ήταν υποτακτικός του πρώην Δήμαρχου κυρίου Χρήστου, ακριβώς επειδή αυτός συνεργαζόταν με "τύπους" -όπως έλεγε- σαν τον Χουρσαλά, κατέβαλε τελικά όλη την προσωπική προσπάθεια του, για να πάρει ο Κασιμάτης το χρίσμα και τώρα συνεργάζεται ο ίδιος με αυτούς όλους που αποκαλούσε "αγύρτες", "καπήλους" και "ακροδεξιούς".

Παραπομπές:
Όλη η σκουριά του Πειραιά συμμάχησε.

"...εταιρεία διοργάνωσης μικροεκδηλώσεων και πάρτυ με σουβλάκια;.."

Δεν υπάρχουν σχόλια: