θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Μοιράζουν χαρτιά, μας λείπει "χαρτί".




(Τι μοίρασε στην λαϊκή η κυρία Κατσάνου)




φωτό εδώ
(όπου όμως δεν περιλαμβάνεται το περιεχόμενο του φυλλαδίου)






ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
επικεφαλής Μερόπη Κατσάνου
Ιούλιος 2010

Συμπληρώνονται -σε λίγο καιρό- τέσσερα χρόνια Διοίκησης της πόλης από τον κύριο Κασιμάτη.
Ο χρόνος που πέρασε και η ειδικότερη κατάσταση που έχουν περιέλθει τα πράγματα στην πόλη μας, επιβεβαίωσαν με χειροπιαστό τρόπο τις κακές προβλέψεις μας.

Η πόλη μας ανήκει στους πρωταθλητές του χρέους που διπλασιάστηκε μέσα σε 3,5 χρόνια από (20 εκ. ευρώ σε 40 εκ ευρώ), χωρίς να παραχθεί ούτε ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα προόδου, χωρίς να ολοκληρώνονται μεγάλα έργα, χωρίς να αναπτύσσονται αντίστοιχα σημαντικές υπηρεσίες για τους δημότες.

Η πόλη μας ανήκει στους πρωταθλητές της Αδιαφάνειας και της Κακοδιαχείρισης. Θυμόμαστε όλοι, τον κύριο Κασιμάτη να καταγγέλλει τον κύριο Χρήστου για σπάταλο τρόπο διοίκησης, για «πολιτική βιτρίνας» και ευνοιοκρατία. Θυμόμαστε να υπόσχεται ότι αυτά θα τελειώσουν και θα νοικοκυρευτούμε... Αντίθετα όμως, η κατάσταση επιδεινώθηκε ραγδαία.
• «εξυπηρετείται ο φίλος του φίλου» και όσοι δεν γίνονται υποστηρικτές της μικρής ομάδας εξουσίας θεωρούνται «κορόιδα»
• Εκατοντάδες προσλήψεις έγιναν με απολύτως αδιαφανείς διαδικασίες.
• Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πληρώνονται για ενοίκια διαφόρων κτιρίων που κανείς δεν πείθεται ότι αξιοποιούνται σωστά.
• Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πληρώνονται μηνιαία για τόκους δανείων. Και νέα δάνεια λαμβάνονται για να πληρωθούν οι τόκοι τους.
• Ταυτόχρονα, όποιος έχει έναν «γνωστό», πιστεύει ότι μπορεί να διεκδικήσει την κοπή ενός ενοχλητικού δένδρου. Αλλά και μια θέση ιδιωτικού πάρκινγκ με δημόσιο σήμα. Όπως επίσης αποδεικνύουν τα πράγματα, άλλοι καταλαμβάνουν πλατείες, πεζοδρόμια κλπ...

Η παρουσία της 16χρονης πόλης, σημαίνει την απόφαση μας να τα ανατρέψουμε όλα αυτά.

Δίνουμε ένα μήνυμα:
Οι πολίτες του Κορυδαλλού, μπορούν και αξίζουν, με την συμμετοχή τους, να αναδείξουν δυνάμεις ζωντανές, που χρόνια τώρα αποθαρρύνονται ή περιθωριοποιούνται, από ένα σύστημα που δεν αφήνει να αναπτυχθεί τίποτα έξω από τις συμφωνίες του όποιου στενού διαπραγματευτικού τραπεζιού τοπικών ή υπερτοπικών συμφερόντων. Οι πολίτες, στη βάση ενός αναγεννητικού προγράμματος, πρέπει να αναδείξουν τους καλύτερους, καταστρέφοντας με την αποφασιστικότητά τους το πελατειακό σύστημα και τις όποιες γνωστές δεσμεύσεις και εμπόδια.

Χωρίς περιστροφές από τους συμπολίτες μας, που πιστεύουμε ότι διψούν για κάτι καινούριο και αληθινό, αλλά δεν το βρίσκουν στις γνωστές «κονσέρβες» που προσφέρει η κατάσταση, ζητούμε μόνο ένα πράγμα. Να αναλάβουν αυτή την υπόθεση στα χέρια τους.

Βρείτε πολλές πληροφορίες για εμάς
εδώ: Ιστολόγιο http://16xronipoli.blogspot.com
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ

.https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZXGawdrld2G9qq0VIsHWaqwBAudgS_l0KxiA7NxP0JYF78CxXH_-WtD4zdZvTgedTuyI7PqJrBgnLTpre-1IJxSPA87Ibc6YfaKbb7KOuPcOqfqhAijgqkMKfHKgCRJ6sbSu9duXMfOs/s1600/korydallos+16xronipoli+%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7+%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7+-+mini.jpg

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ
ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !


Καλό το συνθηματάκι αλλά τέτοια εποχή όλοι θα προτιμούσαν αντί για χαρτιά να τους μοίραζαν χαρτί...

Σύνδεσμοι

http://16xronipoli.blogspot.com/2010/07/blog-post_09.html


http://xilieseikones.blogspot.com/2010/07/blog-post_09.html



Δεν υπάρχουν σχόλια: