θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

Δεν έχουν ευρώ για σοκο-φρέτα. Τσιγκο-μακέτα, τσιγκο-μακέτα λα λα λα...

Πες μου ποιό χέρι


"Ανοησίες Κασιματικών ιστολογίων μόνο για αγράμματους".
Γεμίζουν μακέτες με ειδικά σχολεία, σταθμούς, αθλητικά κέντρα, "δημοπρατούν" ότι κινείται και ότι μένει ακίνητο.
Δεν αναρτούν πουθενά προυπολογισμό, απολογισμό, ισολογισμό και ξαφνικά ανακαλύπτουν (ανυπόγραφα και ανεύθυνα) ότι το έλλειμμα τους το παρέδωσε ο Χρήστου... που τον στήριζε (!) ο Χρυσάγης. Ο οποίος, ως γνωστόν, έλαβε τότε το μικρότερο δυνατο ποσοστό έκφρασης της δεξιάς παράταξης σε δημοτικές εκλογές.

Ο κύριος Χρυσάγης, που από ορισμένους λεχρίτες της πόλης διαφοροποιείται φυσικά επειδή είναι κύριος, έλαβε το μικρότερο δυνατό ποσοστό εκπροσώπησης της δεξιάς παράταξης στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Αυτό έγινε (α) επειδή ο άνθρωπος συντηρητικός είναι αλλά κεντρώας αντίληψης, που δεν ικανοποίησε το σκληρό κομάτι, (β) επειδή το σκληρό κομάτι, ψήφισε Διακο, Χουρσαλά, Ευθυμιάδη κλπ, δηλαδή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ για να χάσει το κακό ΠΑΣΟΚ του κυρίου Χρήστου.

ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ
(Αυτά συμβαίνουν όταν έρχονται εκλογές και οι κρυφές δημοσκοπήσεις λένε ότι χάνεις, ακόμα και χωρίς αντίπαλο).Υστερόγραφο (μακρουλό):
Ευχαρίστως μόλις τα δήθεν οικονομικά στοιχεία που ανέβασε το ιστολόγιο της προπαγάνδας του Κασιμάτη αποκτήσουν υπηρεσιακή σφραγίδα και υπογραφή, το tenekedoupoli δεσμεύεται να τα ανεβάσει πεντάκις τις καθημερινές και δις τα Σαββατοκύριακα.
Για την ώρα, το tenekedoupoli έχοντας άλλη εκτίμηση ισχυρίζεται ότι είναι ΨΕΥΤΙΚΑ για ευνόητους λόγους "δημιουργημένα".
Μπορεί όποιος θέλει να κάνει μια αρχή από το ΙΚΑ.
Μια σελίδα είναι η ασφαλιστική ενημερότητα!!!
Το e-mail μου mirmigofolia@gmail.com
Αν χρωστάτε 500.000 στο ΙΚΑ θα κανω ένα ντου φιλανθρωπικό και θα σας τα μαζέψω σε δυο εβδομάδες. Εμπρός πουλάκια μου. Σφραγίδα και υπογραφή.
"Όποιος λέει την αλήθεια έχει το Θεό βοήθεια"
Και επίσης:
"Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια"

tenekedoupoli

Δεν υπάρχουν σχόλια: