θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Αυτό είναι το βαθύ κράτος της χρεοκοπίας...


Ο κ. Διάκος Ιωάννης είναι Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού και Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής αντίστοιχα. Προσπαθεί, μάταια, να λάβει γνώση των οικονομικών στοιχείων του "κόκκινου" (από χρέη) Δήμου Κορυδαλλού αλλά προσκρούει, στην καλύτερη, σε ένα τουλάχιστον περίεργο τοίχο γραφειοκρατείας, αλλιώς όπω θα λεγε κι ένας βλάχος, σε μία μούγκα στην στρούγκα.

Στο korydallos.blogspot η συνέχεια και τα στοιχεία..(ΕΔΩ)

Οι αναρτήσεις του tenekedoupoli με ετικέτα "εποπτεία"


Πολλές υπηρεσίες στον κοινωνικό τομέα, στον αθλητισμό κ.ά. φαίνεται ότι καταργούνται σιωπηρά από το Σεπτέμβριο ενώ παραμένουν απλήρωτοι εργαζόμενοι και εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις, διαταγές πληρωμής, ασφαλιστικά μέτρα κλπ κατά του Δήμου Κορυδαλλού.
Θεωρείται βέβαιο ότι "Λαϊκή Συσπείρωση",  "16χρονη Πόλη" και "ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ" θα καταψηφίσουν τις οικονομικές καταστάσεις στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

To βαθύ κράτος της χρεοκοπίας συνεχίζετε όσο συνεχίζονται τα ίδια πράγματα να συμβαίνουν.Όσο θα παρουσιάζουμε ως επίτευγμα τις λογιστικές αλχημείες μειώσεως του χρέους του χρεοκοπημένου Δήμου μας ,όσο επιβραεύουμε τους επικεφαλείς των ΜΚΟ που τυγχάνει να είναι και Αντιδήμαρχος για την υλοποίηση προγραμμάτων,όσο παρουσιάζουμε ως επίτευγμα την παραδοχή ότι οι ΣΑΤΑ χρησιμοποιήθηκαν για άλλους λόγους και σκοπούς (άραγε ξέρουν ότι είναι παράβαση)όσο συνεχίζει το Πολ.Προσωπικό να λειτουργεί με εμπάθεια και συμπλέγματα,όσο δεν υπάρχει Δήμαρχος,όσο οι παρατάξεις συνεχίζουν να θεωρούν ότι οι παρανομίες τώρα δικαιώνονται,όσο....τόσο περισσότερο θα χρεοκωπούμε.