θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Περμένοντας να αδειάσουν τα σκουπίδια από τον Πειραιά...


Όσο περιμένουμε (τελειώνουν οι 60 μέρες) τον Δήμαρχο κ. Μιχαλολιάκο, για να αδειάσει τα σκουπίδια του Πειραιά, καλό θα είναι να παρακολουθούμε και κάποιες επίκαιρες ερωτήσεις από όσα συμβαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Να μερικές εδώ, που δείχνουν πράγματα πολλά και που δεν κατάφερε να τις απαντήσει ο κύριος Δήμαρχος:

Άρχισαν τα δύσκολα στο... δήμο Πειραιά!

O επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Μίχας στην 6η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 21/2/2011 ζήτησε από τον Δήμαρχο Πειραιά Β. Μιχαλολιάκο να απαντήσει αν θα είναι κανόνας η διεξαγωγή διαγωνισμών με ένα συμμετέχοντα. Ως παράδειγμα έφερε τον διαγωνισμό για την... ασφάλιση κινητής και ακίνητης περιουσίας του Δήμου Πειραιά (προϋπ. δαπάνης 370.000 €).

Ο Γ. Μίχας ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο για την απαράδεκτη διαδικασία διεξαγωγής του διαγωνισμού με ένα μόνο συμμετέχοντα καθώς έτσι δεν προστατεύεται η διαφάνεια και το δημόσιο χρήμα. Ζήτησε επίσης την αλλαγή των όρων της διακήρυξης διότι δεν καλύπτονται ασφαλιστικά πολλά ιδιόκτητα κτίρια του δήμου από σεισμό, κλοπή, φωτιά.

Δυστυχώς η πλειοψηφία αποφάσισε μόνη της την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

O επικεφαλής της παράταξης «Πειραιάς Πολιτών Καθαρή Συμφωνία» Γιάννης Μίχας ζήτησε από το δήμαρχο να απαντήσει αν υπάρχει δημοσιογράφος που μέχρι το τέλος του 2010 έπαιρνε αμοιβή από το δήμο Πειραιά και άλλους δύο οργανισμούς του (απάντηση δεν υπήρξε).

Ρώτησε επίσης αν υπάρχει εδώ και δύο χρόνια μέχρι και σήμερα δημοσιογράφος που εισπράττει αργομισθία χωρίς να παρέχει καμία υπηρεσία, χωρίς καμία παρουσία στο δημοτικό σταθμό ΚΑΝΑΛΙ 1 (απάντηση δεν υπήρξε).

Σημείωση του tenekedoupoli
Φυσικά οι ερωτήσεις του κυρίου Μίχα, είναι από εκείνες που καθόλου δεν θα άρεσαν παρόμοιες προς τον ίδιο από τον αντίπαλό του όσο εκείνος ήταν ...Νομάρχης

Δεν υπάρχουν σχόλια: