θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Αποχώρησε και ο τρίτος ευρωβουλευτής που είχε εκλέξει στις προηγούμενες ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή, ο Λάμπρος Φουντούλης, με αιχμές κατά του Νίκου Μιχαλολιάκου



Ο Λάμπρος Φουντούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του με βίντεο, όπου αφήνει αιχμές για προδοσία από τον αρχηγό της νεοναζιστικής οργάνωσης. 

 «Η Χρυσή Αυγή δεν θα σας προδώσει, εσείς μην προδώσετε τη ΧΑ, είχε πει πολλές φορές σε ομιλίες του ο Αρχηγός. Όσον αφορά εμένα, ένα είναι σίγουρο: πως εγώ δεν πρόδωσα τη Χρυσή Αυγή. 

Η απόφαση του Αρχηγού είναι σεβαστή, όμως δεν κρύβω την πικρία μου για το τρόπο που ελήφθη. Νομίζω πως άξιζα μια προσωπική επαφή για να μου ανακοινώσει την απόφασή του, για τους όποιους λόγους τον οδήγησαν σ’ αυτή.», αναφέρει ο Λάμπρος Φουντούλης. 

Παράλληλα αποκάλυψε ότι ο Μιχαλολιάκος δεν είχε καμία επικοινωνία με τον ίδιο για τον «κόψιμό» του από το ευρωψηφοδέλτιο του νεοναζιστικού κόμματος. Μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελευθέριος Συναδινός, η νεοναζιστική οργάνωση επιχειρεί να φυγαδεύσει τον Γιάννη Λαγό στις Βρυξέλλες μέσω της τοποθέτησής του στο ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Χρυσή Αυγή: Μπλοκ από το Facebook «έφαγε» η σελίδα της (photo)

Δεν υπάρχουν σχόλια: