θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ακτιβιστής πατριώτης ο υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Κασιμάτη στον Κορυδαλλό;

Διαβάζοντας το βιογραφικό του κ. Δημήτρη Κεφάλα, υποψήφιου με τον Ανεξάρτητο συνδυασμό "Πολίτες για τον Κορυδαλλό" του κ. Σταύρου Κασιμάτη, (όπως αναφέρει ο ίδιος):
«...Επίσης, αρθρογραφώ στην εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία». Ο βιοπορισμός πρέπει να συναντά τη δημιουργικότητα. Πρέπει να διεκδικήσουμε για όλους το δικαίωμα αυτό...»


Για να μη νομίζετε ότι πρόκειται για καμιά τυχαία παλιοφυλάδα, έψαξα και βρήκα την έκδοση. Το εξώφυλλο της "Κυριακάτικης Δημοκρατίας", όπου αρθρογραφεί ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Κεφάλας: Συνέντευξη του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Κυριακάτικη Δημοκρατία": «Μας αποκαλούν φασίστες οι δωσίλογοι της εποχής»!


Πριν λίγες μέρες, με αφορμή άλλο γεγονός, ο κύριος Δημήτρης Κεφάλας υπήρξε πρωταγωνιστής σε δυο αναρτήσεις του  tenekedoupoli.  Η αλήθεια είναι πως δεν είχα προσέξει την αναφορά στις αρθρογραφικές επιδόσεις του κ. Κεφάλα και ίσως το blog να τον αδίκησε υποβαθμίζοντας τη σημασία αυτού του βιογραφικού στοιχείου και ταλέντου. Με τη σημερινή ανάρτηση, πιστεύω πως αποκαθιστώ τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο, τοποθετώντας το βιογραφικό του πολυτάλαντου αρθρογράφου - (υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο) δίπλα στο πρωτοσέλιδο από την "Κυριακάτικη Δημοκρατία", εκεί όπου το βρήκα, με μια πολύ πρόχειρη έρευνα στο google. Για την ιστορία, συνέβαλαν δυο πράγματα για αυτή την ανάρτηση. 1) Η μαζική άνοδος των βιογραφικών υποψηφίων στο korydallos.blogspot   Η υπόδειξη του συγκεκριμένου ζητήματος, από αναγνώστη του tenekedoupoli (σας αποκαλύπτω ότι μάλλον πρόκειται για συνυποψήφιο του κ. Κεφάλα, από το ίδιο ψηφοδέλτιο και όχι από αντίπαλο).


Οι δυο προγενέστερες αναρτήσεις του tenekedoupoli βρίσκονται εδώ...........................
Ο κύριος Κεφάλας, σε μια απόπειρα εκφοβισμού (;) του tenekedoupoli, απέστειλε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος την ανάρτηση. Για αρκετές ώρες μετά, το blog δεν μπορούσε να αναρτήσει, και ο σκληρός δίσκος μου έκανε γκράτσα γκρουτσα σαν να τον γρατζουνάγανε τρωκτικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια: