θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Κασιμάτη (2 ΟΚΤ 2010)

Σταύρο, θέλεις να μας εξηγήσεις τι άλλαξε;


Η εφημερίδα πίσω από το φυλλάδιο πιστοποιεί το χρόνο που αυτό το τρυκάκι πλημμύρισε τους δρόμους της πόλης. (Πηγή korydallos )

Πολύ δυσάρεστα πράγματα αυτά, που ασφαλώς ο Σταύρος προσπαθεί να ξεχάσει.

Πάντως, σας διαβεβαιώ, ο Σταύρος σε τίποτα δεν άλλαξε (είναι πολύ σταθερός χαρακτήρας). Αυτό που άλλαξε είναι οι συσχετισμοί δυνάμεων.
Το ίδιο έκανε όταν τον βόλευε να είναι "αντάρτης". Το ίδιο -μετά- έκανε όταν τον βόλευε να τα βρει με τον Χρήστου (που λίγα χρόνια προηγουμένως τον είχε υπονομεύσει). Τα είχε βρει και με τον Χουρσαλά (προσφάτως τα έσπασε), με τον  Διάκο, (παλιό) που θέλει να γίνει μητροπολίτης και να εκφράσει το ακροδεξιό-κεντροδεξιό τόξο στον Κορυδαλλό, με τον κύριο Δημόπουλο (που παλιά έλεγαν ο ένας τον άλλον δημοσίως διάφορα ωραία κοσμητικά, μετά έκαναν "ενότητα και αγάπη" και τώρα, προσφάτως, αυτός με δηλώσεις του ζητάει τον έλεγχο του ΣΔΟΕ για όλα τα πρόσωπα που έκαναν διοίκηση στο Δήμο). Παλιά είχε και τον κύριο Γουρδομιχάλη "απέναντι", τώρα, όμως τον έχει κάνει επιτελάρχη. Μαζί με το Λώνα το Μιχάλη (υπαρχηγός επιτελάρχης). Που όταν ο Γουρδομιχάλης (είχε προλάβει) να είναι με τον Κασιμάτη ο Λώνας όπως λένε δεν μιλούσε με τον Γουρδομιχάλη - και ο Γουρδομιχάλης -λένε- δεν ήθελε να τον ξέρει. Άραγε τώρα μιλούν; Υποθέτω συνεργάζονται μια χαρά.
Δεν συνεχίζω τον μακρύ κατάλογο των θυσιών του Κασιμάτη στις προσωπικές του σχέσεις. Σχεδόν κανείς είναι η αλήθεια δεν έμεινε μαζί του από αυτούς με τους οποίους ξεκίνησε το 2006.

Όμως, εγώ πιστεύω ότι ο Κασιμάτης δεν αλλάζει. Είναι πολύ σταθερός χαρακτήρας. Η γή γυρίζει και κείνος βαδίζει για τον ήλιο. Όσο γυρίζει η γη εκείνος τον ήλιο του θα ψάχνει, βαδίζοντας ακούραστα. Τι σημασία αν μείνει μόνος...

ΥΓ Που ξέρεις, αν ξανά γίάνει το ΠΑΣΟΚ ίσως να τον στηρίξει πάλι. Κατά βάθος, είναι ακόμα ΠΑΣΟΚ ο Κασιμάτης. Δεν είναι κανένας πολιτικός καιροσκόπος. Ότι λέει το πιστεύει, για αυτό και μεις τον έχουμε πιστέψει δυο φορές. Αν ξανά γιάνει το ΠΑΣΟΚ...



Δεν υπάρχουν σχόλια: