θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Λογοκρίνει ακόμα και τον εαυτό του ο κύριος Κασιμάτης.

Με ώρα 12:01 π.μ. (μεσάνυχτα)
και ημερομηνία Τετάρτη 17 Μαρτίου, ανάρτησα προχτές θέμα που σχολιάζει την πρόσφατη συνέντευξη του Δημάρχου μας στην εφημερίδα "η πόλη μας" (τέτοια διαφήμιση δωρεάν σε εφημερίδα ποτέ δεν περίμενα ότι θα έκανα).
Εν ολίγοις, η ανάρτηση αυτή αφορούσε σχόλιο για το εξώφυλλο της συνέντευξης, το οποίο δήλωνε ότι ο κύριος Κασιμάτης θα είναι και πάλι "ανεξάρτητος" στις επόμενες Δημοτικές εκλογές.
Στην ανάρτηση αναφερόταν μεταξύ άλλων:

"Παρατήρησα ότι (ενώ κοντεύει πια να φύγει και ο Μάρτιος), αυτήν την εξαίρετη, επίκαιρη συνέντευξη του δεν την εμφανίζει στην πλούσια συλλογή της ηλεκτρονικής αρχειοθήκης του.
Ούτε τα φιλικά ιστολόγια, ούτε οι ηλεκτρονικές εφημερίδες που υποστηρίζουν το Δήμαρχο, ούτε οι φίλοι και οι υποστηρικτές του στο facebook..." (και με κλικ εδώ όλη)


Την ίδια μέρα, γύρω στις 8.30 το πρωί, ανοίγοντας τον υπολογιστή, διαπίστωσα (μετά χαράς που με διαβάζει ο Δήμαρχος) ότι ήδη είχε ανεβεί στην σελίδα του κυρίου Δημάρχου ολόκληρη η συνέντευξη.

Σκέφτηκα τότε, ότι εκεί στο Δημαρχείο μας, δεν είναι τεμπέληδες. Απλώς ξεχασιάρηδες είναι και άμα τους το θυμίσεις διορθώνεται αμέσως!
Το μάτι μου έπιασε μιά "μικροζαβολίτσα": Το εξώφυλλο της εφημερίδας ήταν από προηγούμενη εποχή. Σκέφτηκα ότι δεν πειράζει και πολύ, αφού το θέμα είναι η ουσία. Αρκεί που είχα κάνει λάθος. Ο Δήμαρχος δεν έκρυβε την συνέντευξή του. Στό κάτω κάτω, δικιά του είναι. Αν την ήθελε με άλλο εξώφυλλο, τουλάχιστον στην προσωπική του σελίδα μπορεί να της φορέσει και σκουλαρήκι.

Όμως, σήμερα είχα αϋπνίες και προσέχοντας λίγο καλύτερα την συνέντευξη διαπίστωσα και άλλες αλλαγές.
Προσέξτε: (Οι εικόνες μεγαλώνουν με κλικ)

(1) Η απάντηση του Δημάρχου όπως την έχει η εφημερίδα
(2)Η απάντηση του Δημάρχου, όπως την σκέφτηκε μετά και την έβαλε στην ιστοσελίδα του


Κατόπιν αυτών, νομίζω πως αποτελεί λεπτομέρεια ότι αλλάχθηκε εκ των υστέρων η αρχικά αναφερόμενη ημερομηνία ανάρτησης από 17 Μαρτίου σε 15 Μαρτίου. (Υποθέτω εκ παραδρομής και όχι για να θεωρηθεί ότι το blog μου εξαπατά τους αναγνώστες του).

ΕΔΩ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΕΝΙΑΡΙΣΑΝ

ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ


















Υ.Γ. Συναντώντας μέσα στην συνέντευξη κάτι παραμύθια περί διαφάνειας και αξιοκρατίας, υπενθυμίζω ότι για τους νοικιασμένους εργαζόμενους (εδώ), τσιμουδίτσα, όπως και για το ΑΣΕΠ (εδώ) γαργάρα και καραμούζα.
Μόνο με τον Καλλικράτη τσιμπάμε τελικά και λέμε άλλα στους υπουργούς, άλλα στους πολίτες και άλλα στο κόμμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: