θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Ο "Βηματοδότης" σηματοδοτεί εξελίξεις. Εκτεταμένες συνέπειες...

Βγήκαν πλέον στα μαχαίρια, από ότι φαίνεται ο Ομιλος Μαρινάκη και η Κυβέρνηση.
 Η τουλάχιστον, έτσι το παρουσιάζει δημοσίευμα της εφημερίδας το Βήμα που αναφέρεται σε ‘Κλιμάκιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού πραγματοποίησε έλεγχο την περασμένη Παρασκευή στο μιντιακό συγκρότημα του Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλες δύο εφημερίδες’.

 Την είδηση έκανε γνωστή ο Βηματοδότης που εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στον Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «επιδρομή» στον
‘διαφανέστατο εκδοτικό μας όμιλο, … υιοθετώντας άκριτα ανυπόστατες καταγγελίες περί δήθεν συγκρότησης ολιγοπωλίου και επικράτησης συνθηκών δεσπόζουσας θέσης, σε μια αγορά απολύτως ανοιχτή, που συγκροτείται από αμέτρητα μέσα ενημέρωσης. H επιδρομή θύμιζε άλλες εποχές, εκείνες της ανελεύθερης επταετίας της χούντας των συνταγματαρχών….’

Όλα αυτά τα σημαντικά για την παρακολούθηση των γεγονότων στο επίπεδο της διαπλοκής κορυφής ΑΠΟ το   new-economy.gr & periodista

Σχόλιο
Οι ιδιαίτερες τοπικές παρενέργειες που αποτυπώνονται στο "Βηματοδότη" θα είναι πολύ σημαντικές, ο κρυφτοπόλεμος έχει αρχίσει από καιρό και εξηγεί πολλά για τη συμπεριφορά   τοπικών παραγόντων, πολιτευτών και υποψηφίων πολιτευτών, πειραϊκών δημοσιογραφικών μέσων, κλπ, σε όλη την ακτίνα του Πειραιά. Με διαφορετικές αφορμές και άσχετα γεγονότα η σύγκρουση αυτή θα έρθει στην επιφάνεια. 
Δύσκολοι καιροί για επαίτες και για φιλόδοξους πιστούς υπαλλήλους, όταν αναγκάζονται να διαλέξουν όχημα και να εκθέσουν στο φως τις προτιμήσεις τους. 
Και μη φανταστείτε ότι όλα τα παραπάνω αφορούν στενά έναν μικρό αριθμό παραγόντων του κυβερνητικού κόμματος. Είναι κολλητικός ο ιός και πολύ εκτεταμένες οι συνέπειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: