θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Δελτίο τύπου - Ανακοίνωση της ΠΕΣΥΔΑΠ

(Δεύτερος τίτλος)
Αποκατάσταση της αλήθειας για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης ΠΕΣΥΔΑΠ – ΚΟΙΝΣΕΠ «ΑΝΑΠΝΟΗ»
(Με τον τίτλο αυτό, δημοσιεύονται περισσότερα στο blog της ΠΕΣΥΔΑΠ (pesydap τελεία gr) και έγγραφα προς υποστήριξη αυτής της απάντησης της ΠΕΣΥΔΑΠ, σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα με θέμα τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝΣΕΠ) και τον ΠΕΣΥΔΑΠ σας ενημερώνουμε ότι:

1.    Δεν υφίσταται και δεν έχει υλοποιηθεί οποιαδήποτε σύμβαση μεταξύ ΠΕΣΥΔΑΠ, Δήμου Κορυδαλλού και ΚΟΙΝΣΕΠ «ΑΝΑΠΝΟΗ».

2.    Η σύμβαση μεταξύ ΠΕΣΥΔΑΠ και ΚΟΙΝΣΕΠ «ΑΝΑΠΝΟΗ» εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής τον Φεβρουάριο 2014 και εκκρεμεί η έγκρισή της από το Ελεγκτικό Συνέδριο, ως προϋπόθεση για την υλοποίηση.

3.    Όλες οι ενέργειες του ΠΕΣΥΔΑΠ είναι απολύτως ενταγμένες στο νομικό και θεσμικό πλαίσιο της Πολιτείας και στοχεύουν στην αποτροπή ολοκληρωτικής κατάρρευσης της δράσης του μοναδικού στην Ελλάδα Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων.

Σχολιασμός: Το blog δεν γνωρίζει να δημοσιεύτηκε απάντηση της ΠΕΣΥΔΑΠ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ούτε αν οι χαρακτηρισμοί που αποδίδονται προς bloggers και αντιπάλους από το προφίλ facebook του Προέδρου της ΠΕΣΥΔΑΠ  ισχύουν και για τον κ. Ρακιντζή. Πιθανόν φυσικά επειδή δεν ανακοινώθηκε πουθενά ότι η έρευνα σταμάτησε, να έχει την ευκαιρία να του τα εξηγήσει από κοντά.  

Μία, από πολλές δεκάδες, σχετικές αναδημοσιεύσεις εδώ http://16xronipolifoteinopoulos.blogspot.gr/search/label/%22%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%83%CE%B5%CF%80%20%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A0%CE%9D%CE%9F%CE%97%22 


Επίσης, σίγουρα καμία έρευνα δεν έγινε για αυτό εδώ το δένδρο ...........................................@@
Καλά Χριστούγεννα από το (πρώην) πεύκο στον τοπικό ...υπερυπουργό υδάτων και πευκών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Loading...