θα μας πάρουν με τα βοτσαλάκια...

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η εμπριμέ αρκούδα, οι μπαρμπουτιέρες του Γιάννη και οι μίζες του Γιώργου.

Κορυδαλλιώτη, αν θες να μάθεις για την ΜΚΟ της εμπριμέ αρκούδας,  τις μπαρμπουτιέρες του Γιάννη και τις μίζες του Γιώργου που "πληρώνουν τη ΜΚΟ για τον φούξια σκαντζόχοιρο", δεν έχεις παρά να σπεύσεις στο προφίλ τσούχτρα ΦρεεΠρες στο facebook.


(Επειδή όμως τέτοιο υψηλής διανόησης προφίλ είναι πολύ λογικό ημάς τους τενεκέδες να μας έχει μπλοκάρει στο facebook, φρόντισα εδώ, όπου μπορείς να μεγαλώσεις την εικόνα)




ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ...

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Σπαρταριστός διάλογος μεταξύ αυθόρμητων υποστηρικτών του Σταύρου και του Γιάννη.
Είναι να μη σηκώνεται η τρίχα της εμπριμέ αρκούδας; ΚΑΓΚΕΛΟ!
(Ο Σταύρος και ο Γιάννης, είναι δήμαρχος ο ένας και διεκδικητής ο δεύτερος. Για το Γιώργο, δεν μπορώ να φανταστώ ποιός...)





Συμπλήρωση- τροποποίηση / 5 Μαρτίου 2014, ώρα 4:50
(Η εικόνα λόγω τεχνικού σφάλματος μεταφέρθηκε μέσα στο blog, ενώ αρχικά ήταν τοποθετημένη στο Google profil. Το σφάλμα προέκυψε επειδή επιδιώχθηκε ανεπιτυχής διόρθωση της εικόνας, προκειμένου να καλυφθεί τμήμα της, που δεν αφορούσε την ουσία, αλλά δημιουργούσε προσωπικό ζήτημα σε μέλος της κοινότητας facebook. Το αίτημα έγινε σεβαστό από τον blogger.)

Χάθηκαν μερικά "πατήματα" στο blog, όμως είναι πιό σημαντικό στο πεδίο αυτής της αντιπαράθεσης να μην χάνεται ένα ανθρώπινο χαμόγελο. Εννοείται ότι η γνήσια φωτογραφία είναι σωμένη για κάθε απρόοπτο.

Σόρι για την αναστάτωση...
Στο Φαλιμέντο του κόσμου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: